Flere produkter under denne reklame

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Type

Lanceringsår

Farve

Samleudgave

Medfølgende spil

Medfølgende tilbehør

Internetkompatibel

Multiplayer Support

VR-kompatibilitet

Bagudkompatibilitet

Support for fjernbetjening

Support for trådløse kontroller

Trådløst kontrollerinterface

Support for kablede kontroller

Kablet kontrollerport

Clockfrekvens

RAM

Mediatype

Intern hukommelse

GPS

Højde

Dybde

Bredde

Vægt

Antal USB-porte

HDMI-udgang ?

HDMI-indgang

Digital optisk ud ?

Digital optisk ind

S-Video ud

S-Video ind

Komposit ud

Komponent ud

SCART ud

VGA ud

Ethernet-tilslutning

Wi-Fi ?

Mobiltilsutning

Bluetooth

NFC

Display

Antal displays

Videoopløsning ?

Touchskærm

3D ?

HDR

Hovedtelefonsudgang

Indbyggede højtalere

Surround Sound

Indbygget kamera

Kamerablitz/lygte

Strømtype

Batteritid ?

Mærke

Sider:  1

Total antal sider: 1

PS3

Denne tredje generation af Sony-giganten, PlayStation, er måske den bedste spilkonsol, markedet nogensinde har set. PS3 har grafikspecifikationer, som er svære at måle sig med på nogen som helst måder.
PlayStation-serien er den mest solgte serie af spilkonsoller i verdenshistorien – og det er med god grund. Alle konsollerne har været kendetegnet ved høj kvalitet af både hard- og software, mens der ved hver lancering af en ny konsol, også har været lanceret en helt banebrydende teknologi, der hver eneste gang har sat nye høje standarder for indholdet i en spilkonsol.
PS3 er en ubetinget succes, der siden dag ét har været blandt spillernes foretrukne valg, når der skal games. Der er udgivet utallige titler til konsollen inden for en masse forskellige genre.

Blandt de mest populære genrer er selvfølgelig first person shooter-spil eller de mange forskellige sportsspil, der er kommet til konsollen.
Med en PS3 medfølger der strømkabel til konsollen samt en enkelt original Sixaxis-controller + strømkabel til denne. Sixaxis-controlleren er Sony’s origanale PS3-controller, som giver spilleren mulighed for at slå Sixaxis-funktionen til. Sixaxis er en bevægelsesfølsom teknologi, som særligt benyttes i controllere.

Alle PS3-konsoller er bundet sammen i et stort netværk – PlayStation Network. Dette netværk er gratis at benytte – ved opsætning af internet oprettes blot en bruger på PS Network, og så er man klar til at spille online og holde kontakten med sine venner. Selve konsollens interface, den såkaldte XMB, er meget enkelt og overskueligt og rummer et utal af funktioner, som løbende bliver holdt opdateret af Sony, som laver en opdatering til systemsoftwaren ca. hver tredje måned (ikke noget fastlagt interval).
I XMB-menuen er der forskellige undermenuer som fx musik og video, hvor Sony i den senere tid er begyndt at integrere tjenester som MUBI og Netflix, som altså ligger fast i menuen som applikationer.

Sammenlign priser på PS3.