Siemens Opvaskemaskine

 
Bosch SMU53M72SK Hvid

Populære Opvaskemaskine

  1. Bosch SMU53M72SK Hvid
Vis alle Opvaskemaskine

Siemens

Opvaskemaskinerne fra Siemens er af højeste kvalitet. Det er også derfor, at Siemens opvaskemaskiner har vundet flere ”bedst i test”-priser i både Danmark, Norge og Sverige.
Siemens forsøger konstant at tilpasse sig kundernes behov. Det vidner den nye Modular serie også om. Modular serien er det nyeste skud fra stammen blandt Siemens opvaskemaskiner. De er kendetegnede ved, at de kan placeres overalt i køkkenet og i alle højder. Derfor er Modular opvaskemaskinerne bedre for din ryg og hurtigere at tømme. Ligesom de andre opvaskemaskiner fra Siemens har de et lavt energi- og vandforbrug. De er altså ikke kun sunde for pengepungen, men også for miljøet.

Siemens forsøger altid at forbedre deres opvaskemaskiner. Det betyder, at opvaskemaskinerne ofte bliver udstyret med nye teknologier. En af de nye teknologier er anvendt i Siemens SpeedMatic opvaskemaskiner. De er blandt de hurtigste maskiner på markedet, men på trods af det går de ikke på kompromis med resultatet af opvasken. SpeedMatic opvaskemaskinerne har den fordel, at de er hurtigere til at opvarme både vand og luft. Det betyder, at der både sparres tid på selve opvasken, men også på tørreperioden. Tilsammen giver det et lavere forbrug af vand og energi. Siemens Speedmatic serie har også den fordel, at indstillingen ØkoSpar kan tilvælges. ØkoSpar kan formindske energiforbruget med 0,14 kWh pr. opvask. Det vil give en besparelse ved hver eneste vask. For en stor og travl familie, som kan fylde opvaskemaskinen flere gange dagligt, vil SpeedMatic fra Siemens være den rigtige opvaskemaskine.
Selvom Siemens opvaskemaskiner er blandt de hurtigste og mest miljøvenlige på markedet, gås der ikke på kompromis med det endelige resultat.

Flere produkter under denne reklame

Energiklasse A++ opvaskemaskine, Opvaskeevne A, Tørreevne A, Helintegreret, Bredde 60 cm Mere Info

Middelbedømmelse: 0

Energiklasse A++ opvaskemaskine, Opvaskeevne A, Tørreevne A, Helintegreret, Bredde 60 cm Mere Info

Middelbedømmelse: 0

Energiklasse A+ opvaskemaskine, Opvaskeevne A, Tørreevne A, Underbygget, Bredde 45 cm Mere Info

Middelbedømmelse: 0

Energiklasse A+ opvaskemaskine, Opvaskeevne A, Tørreevne A, Helintegreret, Bredde 45 cm Mere Info

Middelbedømmelse: 0

Filter

Pris

  • -

Producent

Størrelse

Antal kuverter

Farve

Vaskeeffekt

Skjult kontrolpanel

Energiklasse

Forhandler

Sider: 1 2 3 4 5    

Total antal sider: 6