Texas plæneklipper

 

texas plæneklipper

Der er mange forskellige plæneklippere af mærket Texas på markedet. Hvad enten du har du har en lille plæne eller et meget stort areal, som skal slås, har Texas et bredt udvalg, som matcher netop dit behov. Der er for eksempel en stor pålidelig og selvkørende model, som hedder Texas razor 5130, som har en stor klippebredde på 51 cm og den er monteret med ekstra store hjul til lidt mere krævende terræn. Den er benzindrevet, og den klarer nemt bakker og skråninger, og der medfølger en 65 liters opsamlerkasse. Der er endvidere 6 forskellige niveauer til justering af klippehøjden. Den er særdeles god til de store græsplæner, som måske har et lidt ujævnt eller bakket terræn.

Forskellige priser og funktioner

Der findes Texas plæneklippere i forskellige prisklasser og med forskellige funktioner og medfølgende udstyr. Texas har el-drevne plæneklippere, som kun tager to timer at lade fuldt op, så du hurtigt kan vende tilbage til slåningen af din plæne. Der er den mere enkle Texas spinner 40 H, som køres med håndkraft. Den er særdeles velegnet til små plæner, og er meget støjsvag. Den er endvidere god at anvende i sommerhuset eller på campingpladsen, hvor en motordrevet plæneklipper nemt kan undværes. Derudover er den nem at transportere, idet den ikke vejer så meget, og den er nem at opbevare, da den ikke kræver meget plads.

Den optimale plæneklipper

Når du skal vælge en ny plæneklipper, kan det være en god ide, at se på, hvad din gamle maskine havde af fordele og ulemper. Du kan se på indstilling af højde, klippebredde, var den el-eller motordrevet mv. Herved kan du nærme dig den plæneklipper, som vil være mest optimal for dit behov og størrelse af plæne. Texas har mange modeller på markedet, og der følger en god bruger manual med alle plæneklipperne. Det er dog altid vigtigt at fylde olie på maskinen inden brug. Texas sælger også motorolie, benzindunke og udvalgte reservedele.

Sammenlign priser på texas plæneklipper.

Flere produkter under denne reklame

Filter

Pris

  • -

Producent

Type

Forhandler

Sider: 1 2 3

Total antal sider: 3