trådløs-dørklokke findes også i disse kategorier

trådløs dørklokke(168)

Om produktet

Den trådløse dørklokke, der efterhånden er blevet temmelig almindelig i rigtig mange danske hjem, er videreudviklingen af den originale elektriske dørklokke. Som det dog ligger i navnet, så var det naturligvis oprindeligt ikke elektrisk, men rent faktisk en klokke, der hang over døren, og som man ringede på, når man ønskede at komme i kontakt med beboeren i et hus eller en lejlighed. Måden dette foregik på var ved, at man hev i en klokke med enten et snoretræk eller en metalstang. Denne type dørklokker ses stadig rundt omkring, men de er temmelig sjældne. Så er det mere almindeligt at se den klassiske dørhammer, eksempelvis i gamle Københavnerlejligheder, som jo var forløberen for dørklokken. Helt tilbage i tiden startede man med et simpelt bank på døren, og dette kan jo fungere lige så godt i dag som dengang – om end visse døre nok vil være så tykke, at det kræver en temmelig habil banker for at gøre opmærksom på sig selv og sit ærinde.

Sådan fungerer en trådløs dørklokke

I dag er langt hovedparten af alle dørklokker i Danmark altså elektroniske. Det foregår ved, at man trykker på en kontakt – det, der kaldes et ringetryk – og via en ledning sluttes klokkekredsløbet. Dette er så blevet videreudviklet til det, der kaldes den trådløse dørklokke, og som er ved at vinde indpas i flere og flere hjem, fordi man sparer bøvlet med ledninger og fast montering. Det er i mange tilfælde uhyre simpelt at sætte en trådløs dørklokke op, og det er især det, der har fået mange danskere til at investere i sådan en af slagsens. En trådløs dørklokke virker ved hjælp af radiobølger. Når en gæst trykker på ringeknappen, så udløses en lille radiosender, der transmitterer til klokken. Dette er som regel digitalt kodet, så hver enkelt klokke har forskellige signaler – ellers ville det kunne skabe en masse forvirring hos naboerne, især i et stort lejlighedskompleks eller lignende. Sådan er det heldigvis ikke, og man oplever ikke den slags problemer de trådløse dørklokker.

Dette er en overskrift

Der findes et hav af forskellige trådløse dørklokker til enhver smag og enhver pengepung. Hvordan er dit budget, og hvor vigtigt er design for dig på dette område, er to af de spørgsmål, du bør stille dig selv, inden du kaster dig ud i at investere i en trådløs dørklokke. Du skal nok også overveje, at nogle af de helt billige modeller ikke har samme levetid som de lidt dyrere. Det er dog ikke altid sådan, og husk at sætte dig godt i det enkelte produkts specifikationer. Her på siden får du hjælp til at danne dig et overblik over, hvad der findes på markedet, og ikke mindst hvad prisen er på de forskellige produkter.

Filter1

Vis