Xbox 360

 

Xbox 360

Vi lever i en verden, hvor det at blive underholdt vægtes stadig højere, i takt med at vi bliver rigere. Et brætspil kunne tilfredsstille mange mennesker år tilbage, men i dag skal der en anden form for underholdning til, for at det virkelig bliver sjovt.

Et af de tiltag der har revolutioneret måden, hvorpå vi underholdes er spillekonsollen. En af de absolut mest populære spillekonsoller er Xbox 360.

Xbox 360 er en spillekonsol, som blev lanceret i julen 2005, udviklet af Microsoft. Xbox 360 tilsluttes dit fjernsyn, og fra sofaen kan du via spillekonsollens controller blive underholdt med alverdens spil.
Spillekonsollen er siden sin første lancering udkommet i nye opdaterede versioner, således at den Xbox 360 du kan købe i dag indeholder den nyeste teknik og fremstår smartere i form af et ændret design.

Xbox 360 kan sprede glæde og hygge i enhver stue eller på ethvert værelse. Med andre ord er Xbox 360 spillekonsollen, som hele familien kan få glæde af.
Der findes en næsten uendelig række af spil til spillekonsollen, hvorfor det er muligt at finde lige præcis den type af spil, som du finder underholdende. Eksempelvis kan man købe spil inden for kategorier som sport, musik, skydespil, rollespil og kampspil.
I mange af spillene kan man spille flere personer sammen, hvilket kan være med til at gøre oplevelsen endnu sjovere.

En af de største tilføjelser Microsoft har lavet på spillekonsollen siden dens lancering er Kinect. Kinect er en bevægelsessensor, der muliggør spil uden brug af en eller flere controllere. Man spiller således ved at bevæge sig fysisk, hvilket er en utrolig sjov og ny måde at spille på.

Mangler du eller familien lidt sjov i hverdagen, eller vil I gerne have noget at samles om i weekenderne, så er Xbox 360 en fantastisk løsning, som alle familiemedlemmer vil elske.

Sammenlign priser på Xbox 360.

Pris

Mærke

Type

Funktioner

Mediatype

Videoopløsning

Harddiskstørrelse

USB-porte (total)

Højde

Dybde

Bredde

Vægt

Sider: 1

Total antal sider: 1