Have

Nu er det tid til at komme i haven, find og sammenlign priser på dit nye drivhus, havemøbler eller grill? Vi sammenligner alt fra havefræsere, regnvandstønder til planter og frø. Uanset om du skal bruge en ny havetraktor eller en havepool til børnene - så findes det her.

Artikler og nyheder

Q1200 Pink – er det den nye Cabriolet?

Q1200 Pink. Er det den nye Cabriolet? Nej. Det er den helt varme nyhed fra Weber!IndlæggetQ1200 Pink...

Halloween – nu med stiksav!

Kræver det ikke lige en ekstra forklaring, eller er det bare endnu en gyser?IndlæggetHalloween ̵...

Helt sikker på hvid jul

Mange af os drømmer om en hvid jul. Desværre er det sjældent virkelighed i Danmark – med mindre, at ...

Dagens ret er nyheder til grillen og masser af forsmag!

Dagens ret er grill. Hvad enten det er sommer eller vinter så er grillen alletiders opfindelse.Indlæ...

Woud

Lækre og anderledes møbler, der meget gerne skiller sig lidt ud, er blevet rigtig moderne. Det er ik...

Have

Det er dejligt at have en have. Uanset om den består af et par altankasser, et større eller mindre jordstykke i forbindelse med rækkehuset eller en villahave i fuld skala, vil haven være kilde til masser af glæde og aktivitet. En af de mange gode ting ved havebrug er, at man selv kan bestemme, hvor man vil lægge sit ambitionsniveau. Man kan få lagt fliser og sået græs i hele haven, og så vil man kunne klare sig med en gang græsslåning hver eller hver anden uge.

Man kan også forsøge sig med træer og buske, der så vil kræve beskæring, plukning af frugter og bær og oprydning af blade om efteråret. Mange kaster sig ud i større projekter i form af bede, grønsagsdyrkning eller vandkunst i haven. Uanset hvad man gør, vil det selvfølgelig kræve ekstra arbejde. På den anden side vil det utvivlsomt kaste en masse positive effekter af sig, hvad enten det er konkret udbytte i form af hjemmedyrkede grønsager, frugter og bær, smukke ting at kigge på i haven eller bare tilfredshed med det, man har skabt. Desuden har det at arbejde i haven en værdi i sig selv. Det er god motion, man får masser af frisk luft, og haven er et dejligt sted at være sammen for hele familien.

I nogle tilfælde kan det være en god ide at lave en overordnet plan for udviklingen af haven. Man kan få en havearkitekt til at kigge på og opmåle arealerne, og tegne et forslag til den færdige have. I andre tilfælde er det helt fint om man så må sige at lade haven knopskyde af sig selv. Et projekt i det ene hjørne kan give inspiration til et nyt i et andet, og bare man hele tiden sikrer sig, at man har den nødvendige tid og energi til at passe den have, man skaber, skal det nok komme til at se dejligt ud.