Baby tilbehør

Find alt det, som babyen har brug for blandt de mange forhandlere af babyudstyr. Søg efter de bedste bud på alt inden for de mest populære barnevogne, babysenge, bæreseler, bleer af stof og babyalarmer. PriceRunner har også samlet et stort udvalg af stole som vippestole, højstole og autostole.

Babyalarmen er et must for de fleste forældre i dag. Der findes mange forskellige typer; bl.a. dem der tager batterier eller normalt strøm stik. Teknologien ændrer sig hurtigere end nogen bryder sig om så det kan være svært at følge med. Digital, video og andre funktioner er nu til rådighed og gør babyalarmer endnu mere pålidelig.

Interferens (forstyrrelser) er den primære klage blandt forældre når de anmelder babyalarmer. Alle mulige ting forårsage forstyrrelser, som du måske ikke kender. Naturligvis, trådløse telefoner er en kilde, men også mobiltelefoner, fluorescerende lys, og mange trådløse apparater.

Da mange forældre bruger babyalarm, skal du finde ud af, om dine naboer med babyer bruger en analog alarm der benytter samme frekvens. Hvis de er, ville det være bedst at investere i en digital babyalarm, så du ikke krydser signaler. Digitale signaler er omhyggeligt kodet til kun fortolkes af den tiltænkte modtager.

Hvis du har en alarm med videoskærm, er der et par ting du skal være opmærksom på: Jo tættere forældreenheden er til barnets enhed, jo bedre bliver billedkvaliteten, den ideelle afstand mellem kamera og baby er omkring 5 meter. Din trådløse router til computeren kan forstyrre modtagelsen. I det sidste tilfælde, skal du kontakte producenten af routeren for at omkonfigurere denne.

Bedst i Test - Testet i virkeligheden

Vi udfører alle tests selv og tester alt i virkeligheden. Alle produkter og tjenester anvendes og testes på den måde, de er beregnet til at blive brugt. Gå til Bedst i Test!

Artikler og nyheder

Med LEGO Life kan børn dele sine kreative LEGO-kreationer

LEGO har lanceret sit eget sociale medie, LEGO Life, der er stedet for LEGO-elskende børn. Her kan b...

Snup en staycation i ferien

Glem alt om eksotiske rejser i ferien. Staycation er det nye sort. Stadig flere børnefamilier foretr...

Wow! Guldbelagt legoklods solgt for kæmpe beløb

Man bliver tilsyneladende aldrig for gammel til at købe LEGO. Sådan er det i hvert fald for en ameri...

Find fastelavnskostumet til årets tøndeslagning

Skal barnet være klædt ud som Disney prinsesse, en superhelt, hverdagens helt eller noget helt fjerd...

LEGO World – Vinterferiens mest klodsede byggeplads

For niende gang forvandles Bella Center til en byggeplads med millioner af legoklodser, når LEGO ige...