Baby tilbehør

Find alt det, som babyen har brug for blandt de mange forhandlere af babyudstyr. Søg efter de bedste bud på alt inden for de mest populære barnevogne, babysenge, bæreseler, bleer af stof og babyalarmer. PriceRunner har også samlet et stort udvalg af stole som vippestole, højstole og autostole.

Kategorier

Baby tilbehør

Relaterede kategorier

Artikler og nyheder

Forbrugerråd: Her er legetøjet, du IKKE skal give i julegave

Interaktivt legetøj, som børn fra 4 år og opefter, kan more sig med og tale med. Det lyder som en sj...

Forældreguide: Sådan finder du de rigtige legoklodser

LEGO - Leg Godt. Med de velkendte legoklodser er der underholdning til flere timer, men hvilke LEGO-...

Babyguide – del 8: Når hospitalstasken skal pakkes

Nærmer terminen sig? Sørg for at få pakket hospitalstasken i god tid med alt det nødvendige til dig ...

Babyguide – del 7: Puslepladsen og ting dertil

Det kan være lidt af en udfordring at få skabt den perfekte pusleplads og finde ud af, hvilke ting o...

Babyguide – del 6: Find den rigtige bæresele

De første måneder uden for maven har alle babyer brug for tæt kontakt og tryghed, men indimellem kan...

Babyalarmen er et must for de fleste forældre i dag. Der findes mange forskellige typer; bl.a. dem der tager batterier eller normalt strøm stik. Teknologien ændrer sig hurtigere end nogen bryder sig om så det kan være svært at følge med. Digital, video og andre funktioner er nu til rådighed og gør babyalarmer endnu mere pålidelig.

Interferens (forstyrrelser) er den primære klage blandt forældre når de anmelder babyalarmer. Alle mulige ting forårsage forstyrrelser, som du måske ikke kender. Naturligvis, trådløse telefoner er en kilde, men også mobiltelefoner, fluorescerende lys, og mange trådløse apparater.

Da mange forældre bruger babyalarm, skal du finde ud af, om dine naboer med babyer bruger en analog alarm der benytter samme frekvens. Hvis de er, ville det være bedst at investere i en digital babyalarm, så du ikke krydser signaler. Digitale signaler er omhyggeligt kodet til kun fortolkes af den tiltænkte modtager.

Hvis du har en alarm med videoskærm, er der et par ting du skal være opmærksom på: Jo tættere forældreenheden er til barnets enhed, jo bedre bliver billedkvaliteten, den ideelle afstand mellem kamera og baby er omkring 5 meter. Din trådløse router til computeren kan forstyrre modtagelsen. I det sidste tilfælde, skal du kontakte producenten af routeren for at omkonfigurere denne.

Bedst i Test - Testet i virkeligheden

Vi udfører alle tests selv og tester alt i virkeligheden. Alle produkter og tjenester anvendes og testes på den måde, de er beregnet til at blive brugt. Gå til Bedst i Test!