Tilbudsaviser

Læs ugens tilbudsaviser online og find gode tilbud fra alle de populære butikker.

Sammenlign priser i butikken!

Aldrig har det været lettere at spare penge! Med PriceRunners applikation til iPhone og Android kan du nemt scanne stregkoder og sammenligne priser mens du står i butikken.
Alle tilbudsaviser og kataloger

Autoudstyr og Autoreservedele

Alle tilbudsaviser og kataloger

Bolig og Indretning

Alle tilbudsaviser og kataloger

Byggemarkeder

Alle tilbudsaviser og kataloger

Dagligvarer

Alle tilbudsaviser og kataloger

Elektronik og Hvidevarer

Alle tilbudsaviser og kataloger

Grænsebutik

Alle tilbudsaviser og kataloger

Skønhed og Helse

Alle tilbudsaviser og kataloger

Sport og Fritid

Det er dyrt at leve, vil nogle hævde, men med lidt snilde kan du spare mange penge hver uge. Hold godt øje med butikkernes tilbudsaviser, for her er der penge at hente. De gode tilbud varierer meget fra uge til uge og fra butikskæde til butikskæde, så det kan godt betale sig at kikke i tilbudsaviser fra flere forskellige butikker. Tilbudsaviserne forbindes som regel med trykte brochurer, men de fleste butikker lægger også deres tilbudsavis ud på deres hjemmeside, så også folk med et ”ingen reklamer, tak”-skilt på postkassen kan nyde godt at de stærke tilbud. De fleste supermarkedskæder udsender deres tilbudsaviser op til weekenden med vægt på tilbud, der træder i kraft samme weekend eller i løbet af den efterfølgende uge. Butikkerne satser meget på at overgå hinanden i lave priser på populære varer, så det er en god ide at se sig for ved at kikke flere forskellige tilbudsaviser igennem. Et tilbud i en tilbudsavis kan måske findes endnu billigere i en tilbudsavis fra en anden forretning.

Antallet af tilbudsaviser stiger fra år til år, og højsæsonen for tilbudsaviser er altid perioden op til jul, hvor der er masser af gode tilbud på julegaver af alle slags. Danskerne er et af de folk i verden, som er allermest vilde med tilbudsaviser. Tilbudsaviserne har gennem årtier fristet med gode tilbud, og mange forbrugere synes, at det både er sjovt og inspirerende at læse om de mange tilbud. Ofte krydres tilbudsaviserne med gode råd, forslag til opskrifter eller vejledninger. Tilbudsaviserne giver butikkerne en god platform for at markedsføre deres produkter og services. Forbrugerne kan orientere sig i tilbudsaviserne uden at skulle tage hen i butikken eller lede efter en bestemt vare på flere forskellige hjemmesider. Tilbudsaviserne er på den måde et uundværligt led i konkurrencen om markedsandele, for butikken med de bedste tilbud kan forvente at tiltrække flest kunder, som uden tvivl også køber andre varer i butikken, når de først har sat deres ben der.

Tilbudsaviser udsendes af mange forskellige slags forretninger og butikskæder. I mange tilbudsaviser finder du suveræne tilbud på dagligvarer, husholdningsartikler og produkter til personlig pleje. Det er varer, som alle danske familier har brug for, og derfor er der stor konkurrence på området. Alle har brug for at have tøj på kroppen, så tilbudsaviserne giver ofte også gode tilbud på beklædning til både mænd, kvinder og børn. Byggemarkederne har deres egne tilbudsaviser med alt til gør det selv-manden eller –kvinden, mens boligindretningsbutikkernes tilbudsaviser giver såvel inspiration som slagtilbud på puder, plaider, vaser, rammer og andre genstande, der gør boligen personlig og hyggelig. Grænsebutikkerne syd for den dansk-tyske grænse udsender tilbudsaviser til danske husstande, fordi mange danskere nyder at tage en tur over grænsen efter øl, vin, sodavand og slik. Samtidig er priserne på dyrefoder, husholdningsartikler og madvarer også billigere i Tyskland, så her kan der være mange penge at spare på at nærlæse tilbudsavisen. Kort sagt rummer tilbudsaviserne gode tilbud til alle danskere, uanset alder, status og bopæl.