Prøv PriceRunner i 60 dage gratis

Start her!

Bliv kontaktet af PriceRunner og hør mere
om mulighederne. Vi kontakter dig.

* skal udfyldes


Navn*

E-mail*

Firma*

Hjemmeside*

Telefon*


Webshop Partnere

Vi anbefaler følgende webshop leverandører
for den bedste integration med PriceRunner.

  • 1,7 millioner besøgende

    PriceRunner.dk er Danmarks mest besøgte forbrugertjeneste. Dine kunder er her inden de køber. Med en PriceRunner aftale kan du komme i kontakt med disse potentielle kunder.
  • Fokus på salg

    Gennemsnitlig konvertering i Januar for Lyd og Billede kategorien 4,9%. Dvs. 4,9% af de besøgende vi sendte til butikker afsluttede en ordre.
  • Ingen forpligtelse

    Altid 1 dags opsigelse og du betaler kun for det du modtager. Der er ingen faste omkostninger. Et samarbejde med PriceRunner skal være til fordel for alle så derfor forpligter du dig ikke til en lang aftale. Du kan stoppe og starte når du har lyst.

Bliv set af dine kunder

80% af alle forbrugere undersøger priser og produkter online inden de beslutter sig om hvad eller hvor de skal handle. Gør dig selv synlig nu ellers bliver du glemt. PriceRunner samarbejder med over 1000 butikker der alle får gavn af PriceRunner. Kontakt os og vi finder den løsninger der passer til din butik.

Gratis butikker

PriceRunner lister alle butikker også dem der ikke er samarbejdspartnere. Som samarbejdspartner får du dog nogle klare fordele: Trafik og Salg.

Men alle butikker er velkommen – i vores standard kategorier lister vi f.eks. butikker der ikke har en samarbejdsaftale. Det er i kategorier som Lyd og Billede, Hvidevare og Computer produkter hvor vi kan liste disse butikker.

Hvad koster det?

Du bestemmer selv dine omkostninger hos PriceRunner. Alle butikker kan sætte et mådentligt budget - på den måde har du altid styr på dine udgifter. Som butik er der mulighed for at betaler pr. klik (CPC) eller via kommission (CPA). Den enkelte model bestemmes i samarbejde med PriceRunner. Kontakt os for at køre mere om konkrete priser.

Hvad kræver det?

De fleste butikker sender en produkt fil med deres priser og produkter. PriceRunner sørger så for at opdatere denne fil dagligt. Hvis du ikke har mulighed for at stille en fil tilrådighed så kan PriceRunner dagligt helt automatisk hente dine priser. Det er selvfølgelig gratis og uden arbejde for dig.
Læs mere om produkt filer og pris opdateringer her.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte – se kontakt oplysninger.