Gasgrill bedst i test

Gasgrill

Vores testvinder, Bluegaz Z-1, beholder også førstepladsen i 2018 og er således vores købsanbefaling. Hvis man har mindre plads på terrassen, er Weber Q 3200 et godt alternativ. Gasgrill bliver mere og mere populære, da de både er hurtigere og mere praktiske end traditionelle kulgriller. Selv professionelle foretrækker ofte gasgrill frem for kulgriller, da det er lettere at regulere varmen. Flere blus gør det let at lave forskellige temperaturzoner til at grille forskellige slags med eller holde den varm. Blindtest har desuden vist, at den autentiske grillsmag er den samme. Gasgrillenes komfort gør, at de er velegnede til både weekendens grillfest og hverdagens hurtiggrillstegning. Stadig flere nordmænd griller desuden året rundt og opdager flere grillmetoder.

Vi har kun testet griller fra kendte mærker bred distribution, da adgang til reservedele er vigtigt. Grillene skal kunne klare at stå udendørs hele året og udsættes for hurtige temperaturskift. Kvalitetskravene til materialerne skal være særdeles høje, og gasgrillene i testen har lang garantiperiode. Hvis noget trods alt gå itu, er det vigtigt, at man kan få hjælp af en professionel kundeservice. Både Weber, Landmann, Futur og Scandy Garden (der fremstiller Grand Hall och Blugaz) har teknisk support via telefon eller e-mail. Forhandlerne kan også hjælpe med eventuelle reservedele.

Hvilken type gasgrill passer bedst til dig?

Generelt kan man sige, at en højere pris medfører flere finesser og bedre materialekvalitet. Det betyder imidlertid ikke, at den dyreste grill passer til alle. Du bør tænke over, hvor tit du griller, hvilken type mad du skal tilberede, dit budget, og hvor meget plads du har. Vi anbefaler for eksempel en mindre grill, hvis du bor i lejlighed, Weber Q3200. Denne model er også velegnet, hvis du ofte slæber grillen over græsplænen, da den har store hjul. På trods af det praktiske format er grillfladen meget stor, og den kan også anvendes til indirekte grillstegning. Hvis du bor i hus med en stor terrasse, bør du dog satse på et komplet udekøkken, for eksempel testvinderen Bluegaz Z-1 eller Landmann 12792 Flatbed Avalon. Disse gasgriller er kendetegnede ved den store grillflade, kogeplade og stegeplade, som gør det nemt at lave mad til en hel familie uden at benytte husets almindelige køkken. De små hjul gør det dog besværligt at flytte grillen, det bliver mere en permanent løsning.


Produkter i testen

Bedst-i-test.dk 2016 DK.png

Bluegaz Z-1

Gennemtænkt og flot designet gasgrill, der giver et udmærket grillresultat


Tid til 150 °C: 2 min. 15 sek Tid til 250 °C: 9 min. 30 sek Grillflade: 65 × 46 cm (17 små hakkebøffer) Længde (mål): 136 cm Bredde (mål): 121 cm Højde (mål): 60 cm Blus: 4 stk. Effekt: 14 kW (3,5 kW pr. blus)

Bluegaz Z-1 er en særdeles prisgunstig gasgrill i gennemført høj kvalitet. Vores testeksemplar er i god stand efter 1,5 års hård grillning. Det dobbeltkappede låg i børstet, rustfrit stål giver grillen et eksklusivt udseende, selv bagsiden er smuk at se på. Man mærker med det samme, at det er ægte grillfanatikere, der har designet grillen, for der er ikke skåret nogen hjørner, når det gælder materialevalgene. De fire blus er af 443-stål, en legering med høj korrosionsresistans, som desuden udvider sig meget lidt ved høj varme. Dette sikrer en betydeligt længere holdbarhed på blussene, end hvis de var fremstillet af stål af lavere kvalitet, hvilket den almindelige legering, 430, er et eksempel på. Selv låger, hjul, chassis og betjeningsgreb på Bluegaz Z-1 er af høj klasse.
 
Grillen har elektronisk tænding, så du behøver kun at dreje på knapperne for at starte. Varmen fordeles jævnt over hele grillristen. Risten er fremstillet af robust, rustfrit stål med cirka 1 cm mellemrum mellem ribberne. Det giver både et fint grillmønster og forhindrer, at snittede grønsager falder igennem. Der er ingen sideblus, men hvis du alligevel ved med dig selv, at du normalt ikke bruger det, så begynder du at sætte pris på den ekstra plads på sidebordet. På bagsiden er der en bakke med opbukkede kanter, der kan trækkes ud, hvilket gør rengøringen meget enkel. Bluegaz Z-1 er en så godt som perfekt gasgrill til en attraktiv pris, og vi udpeger den derfor til bedst i test 2016.

 • Udmærket grillresultat, godt materialevalg, gennemtænkt og flot design
 • Nogle vil nok savne sideblusset
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5 Karakter 4.5/5

4.5 af 5


Udvalgte priser:

Weber Q 3200


Tid til 150 °C: 2 min. 15 sek Tid til 250 °C: 9 min. 30 sek Grillflade: 65 × 46 cm (17 små hakkebøffer) Længde (mål): 93/140 Bredde (mål): 110 cm Højde (mål): 57 cm Effekt: 6,35 kW

Weber Q 3200 er en kompakt gasgrill, der er velegnet på steder med lidt plads, for eksempel på altanen eller i en mindre have. Den er en opdateret version af den populære Q 300, men med flere forbedringer, blandt andet mere robuste sideborde, todelt rist og et opdateret design på låg, termometer, frontbøjle, hjul og håndtag. Den en er også udstyret med elektronisk tænding og praktiske holdere til brødhylde, grillrist og gasflaske. De to rustfri blus har et innovativt design, hvilket gør dem udmærkede til både direkte og indirekte grillstegning. Et af blussene løber langs med kanterne, mens det andet skærer igennem midten. Ved indirekte grillstegning placeres kødet i midten, mens kun kantblusset er tændt. Det tager relativt lang tid at nå grilltemperatur, men på den anden side er bluskonstruktionen meget energieffektiv. Varmen spredes helt jævnt fra kant til kant over støbejernsristen – ingen kolde pletter. Risten er tæt, og maden falder ikke ned igennem den. Rengøringen er enkel, da den afrundede form leder fedt og kødsaft ned i en beholder i bunden. Med sidebordene klappet ned, fylder grillen meget lidt, og de store hjul gør det nemt at flytte den, selv på en græsplæne. Lampen i håndtaget bliver påskønnet, hvis man griller, mens det er mørkt, Mange gange har vi fumlet med lygten i mobiltelefonen og manglet netop en fast lampe. Prisen er ret høj, men grillmestre med begrænset plads, der ikke vil gå på kompromis med grillkvaliteten, finder næppe en bedre egnet gasgrill. Sælger godt i USA, hvor den også er produceret. 

+ Stor grillflade i kompakt format, energieffektiv, nem at rengøre
– Tilbehøret er ret dyrt (men af god kvalitet

 • Stor grillflade i kompakt format, energieffektiv, nemt at rengøre
 • Noget begrænsede funktioner i forhold til prisen
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5 Karakter 4.5/5

4.5 af 5


Udvalgte priser:

Broil King CROWN 320


Tid til 150 °C: 4 minutter og 27 sekunder Tid til 250 °C: 10 minutter og 32 sekunder Grillflade: 48 × 44 cm (12 små hakkebøffer) Længde (mål): 125 cm Bredde (mål): 56 cm Højde (mål): 117 cm Blus: 3 stk. Effekt: 8,8 kW (3 kW per brænder)

Broil Kings griller har solgt godt på den anden side af Atlanten. De er kendt for deres kvalitetsstål og det udmærkede grillsystem. Den lille gasgrill CROWN 320 er en af Broil Kings billigste modeller, men er på trods af dette udstyret med elektronisk tænding, kvalitetsbrændere, låsbare hjul og et stabilt, velkonstrueret chassis med plads til en stor gasflaske. Gaskontrollerne kan drejes 180 grader, hvilket giver en problemfri finjustering af temperaturen. Effekten per brænder er relativt lav, men da grillen er godt isoleret, og man altid anvender mindst to af dem til normal indirekte grillstegning, bemærker man det ikke mere, end hvis man griller i rigtig koldt vejr.
 
Låget har dobbelte vægge af stål, ydersiden er porcelænsemaljeret, og siderne er af støbt aluminium. Det giver ikke blot grillen et stilrent look, men også en god varmeisolering. Grillfladen består af en porcelænsemaljeret støbejernsrist af høj kvalitet, og varmehylden kan også anvendes som primær grillflade. På Broil Kings dyrere griller er risten tosidet. Dette er desværre ikke tilfældet her, men det giver kødet fine striber og hjælper med at holde en jævn varme, også selvom man åbner låget ofte. De robuste sideborde har redskabskroge på kanten, men der er dog ingen sidebrændere. Under det højre sidebord kan trække hele drypbakken ud med henblik på rengøring, meget praktisk. Vi har testet en hel del griller i denne prisklasse, og der er ingen tvivl om, at CROWN 320 er meget grill til prisen, og derudover medfølger slange og regulator.

 • God konstruktionskvalitet og materialevalg, lav pris
 • Nogle vil nok mangle sidebrænderen, der findes på andre modeller fra Broil King
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

4 af 5


Udvalgte priser:

Landmann 12792 Flatbed Avalon

Letmonteret gasgrill med stor grillflade og mange madlavningsmuligheder


Grillflade: 70,5 × 49,5 cm (20 små hakkebøffer) Længde (mål): 135 cm Bredde (mål): 114 cm Højde (mål): 60 cm Blus: 4 stk. + 1 kogeplade Effekt: 18,7 kW Gasforbrug: 4 × 272 g/h + 1 × 249 g/h Vægt: 66 kg

Denne gasgrill udstråler en følelse af eksklusivitet. Materialerne er med få undtagelser af god kvalitet. Gaskontrollerne er gummibelagt, og de fire blus er i lighed med grillkappen af rustfrit stål. Grillfladen er inddelt i tre dele, to grillriste og en stegeplade – alle af robust støbejern. Selv sideblusset er af støbejern, hvilket ellers kun er almindeligt på betydeligt dyrere udekøkkener. Grillfladen er enorm med fire varmezoner. Her er der plads til hakkebøffer til en hel vejfest. Det tager relativt lang tid at nå grilltemperatur, da rumfanget er stort, og risten er af støbejern. Støbejernet gør dog, at varmen bedre bliver bevaret i grillen, når låget åbnes og lukkes.

Monteringen er enkel, og færdigmonteret bliver grillen særdeles stabil. Grillen er dog ret besværlig at rengøre. Vi havde gerne set, at de forkromede detaljer omkring hjulene og kappen var af et rustfrit materiale, da vejr og vind på sigt kan medføre korrosion, også med betræk. De små hjul ruller tilfredsstillende på en terrasse, men på asfalt eller en græsplæne bliver det betydeligt vanskeligere. Grillen er således bedst som stationært udekøkken. Hvis du har plads til denne kolos, får du næsten ubegrænsede madlavningsmuligheder til både hverdag og fest, både sommer og vinter. Hvis man ikke er klar til at lægge over 5000 kr. for en gasgrill, er dette et godt alternativ.

 • Mange madlavningsmuligheder, stor grillflade, nem at montere
 • Ret besværlig at flytte og rengøre
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

4 af 5


Udvalgte priser:

Barbecook Brahma 5.2

Multifunktionel gasgrill med indbyggede krydderiskuffer og rotisserie-funktion


Tid til 150 °C: 3 min. 30 sek Tid til 250 °C: 9 min. 55 sek Grillflade: 69 × 44 cm (18 små hakkebøffer) Længde (mål): 146 cm Bredde (mål): 119 cm Højde (mål): 58 cm Blus: 3 stk. + rotisseriblus + 1 kogeplade Effekt: 15 kW + 2,7 kW + 1,8 kW

Dette er gasgrillen med flest funktioner i testen. Eksempelvis passer rotisserifunktionen rotationen af dine grillspyd automatisk med ekstra grillhjælp fra det lodrette bagblus. De to aromaskuffer gør det sjovt at eksperimentere med forskellige smagsoplevelser. Vi testede blandt andet at lægge timian og hickoryflis i blød i øl med fantastisk resultat. Grillfladen er stor med to støbejernsriste og en stegeplade. Der er relativt stor afstand mellem ristene, og pladen hat et hul der er lidt for stort, så der af og til falder grøntsager ned, hvis man ikke er forsigtig. Varmholdningsristen er lidt for lille til at kunne udnyttes effektivt.

Chassiset er meget robust, og de foldbare sideborde gør, at grillen fylder mindre, når den ikke er i brug. Overordnet virker de valgte materialer til at være af høj kvalitet foruden skabslågerne, der er lidt skæve, og kontrollerne, der er lidt løse i det. Blussene har høj effekt, men det tager alligevel lang tid at nå grilltemperatur, faktisk længst tid i testen. Ved rengøring er det lidt vanskeligt at komme til direkte under blussene, men afløbet er udmærket. Arbejdshøjden er hele 95 cm, så grillen er egner sig bedst til høje personer. Foruden nogle få skavanker er dette en udmærket gasgrill, som vi anbefaler, hvis man synes om at eksperimentere under madlavningen.

 • Mange funktioner, rotisserifunktion, indbyggede aromaskuffer, foldbare sideborde
 • Er lang tid om at nå grilltemperatur, unødvendigt store huller i rist og stegeplade
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

4 af 5


Udvalgte priser:

Bluegaz Tiger

Gasgrill med udmærket grillresultat, effektive brænder og mange eksklusive detaljer


Tid til 150 °C: 1 min. 5 sek Tid til 250 °C: 4 min. 33 sek Grillflade: 50 × 67 cm (18 små hakkebøffer) Længde (mål): 145 cm Bredde (mål): 122 cm Højde (mål): 65 cm Blus: 4 stk. + 1 kogeplade Effekt: 17 kW + 3,5 kW

Det første, man bemærker ved Bluegaz Tiger, er den store, emaljerede stegeplade af støbejern som supplement til den normale rist. Pladen er velegnet til æg og bacon samt alt andet, der tilberedes i en stegepande. Så det er slut med grøntsager, der falder ned igennem grillristen. Visse af vores testere syntes indledningsvis, at stegepladen var overdimensioneret, men fordelene ved den fik hurtigt overtaget. Det er desuden muligt at købe en ekstra rist, hvis man vil udskifte stegepladen. Grillen kan købes i både rustfrit og sort. Begge versioner er rigtig flotte og ser ud til at være betydeligt dyrere end det, der står på prisskiltet.

Mange detaljer føles eksklusive, eksempelvis gummierede kontroller, låsbare hjul, håndklædebøjle med kroge og en gedigen, flot stålkappe. Andre detaljer sladrer imidlertid om den lave pris, piezotændere, lidt vakkelvorne døre og et ugennemtænkt slangeophæng. Det er dog ikke noget, der påvirker grillresultatet, der generelt er udmærket. Blussene er nemlig særdeles effektive og spreder effektivt varmen over hele grillfladen. Man rengør grillen via en lem på bagsiden med afløbsåbning, hvilket fungerer godt, hvis man ikke har travlt.

 • Effektive blus, mange eksklusive detaljer, udmærket grillresultat
 • Slangen rager for langt ud til siden, dørene føles lidt vakkelvorne<
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

4 af 5


Udvalgte priser:

Weber Spirit E-310 Classic

Brugervenlig gasgrill, der hurtigt opnår grilltemperatur og er nem at rengøre


Tid til 150 °C: 2 min Tid til 250 °C: 5 min. 10 sek Grillflade: 61 × 44 cm (15 små hakkebøffer) Længde (mål): 137 cm Bredde (mål): 116 cm Højde (mål): 65 cm Blus: 3 stk. Effekt: 11 kW

Weber er så sikre på konstruktionskvaliteten, at de yder 25 års garanti. Det er sandsynligvis rekord. Grillen har et godt materialevalg og føles meget stabil. De fire hjul gør den nemt at flytte både på terrassen og græsplænen, selvom den ikke er lige så let at håndtere som Weber Q 300. Gaskontrollerne er placeret på det højre sidebord, hvilket giver godt overblik og gør grillen børnesikker. Vi havde dog heller set, at kontrollerne var placeret et andet sted, da afstillingsarealet bliver begrænset. Til gengæld er der to krydderiholdere og fire redskabsholdere.

Grillen den hurtigste i testen til at nå grilltemperatur. Blussene er placeret på langs for at maksimere arealet ved indirekte grillstegning. De er beskyttede mod fedtstænk, hvilket forhindrer flare-ups. Risten er af porcelænsemaljeret stål og spreder varmen godt, men giver ikke lige så flotte striber som en støbejernsrist. Det er afgjort en smagssag. Hele grillen er forbilledligt nem at rengøre, og risten tåler opvaskemaskine. Tændingen sker med en klassisk piezotænder. Nogle synes nok, at det virker billigt, men du slipper for at fumle med batterier, og den skulle kunne holde til tusindvis af grillaftener.

 • Når grilltemperaturen hurtigt, god garanti, nem at rengøre
 • Begrænset afstillingsareal
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

4 af 5


Udvalgte priser:

Futur Trio Inox

Stilrent designet gasgrill, der er nem at flytte omkring takket være sine store hjul


Tid til 150 °C: 2 min. 50 sek Tid til 250 °C: 6 min. 30 sek Grillflade: 61 × 43 cm (15 små hakkebøffer) Blus: 3 stk. + 1 kogeplade Effekt: 11,4 kW + 2,3 kW

Det er ingen tvivl om, at Futur Trio Inox er en fryd for øjet. Mange af vores testere synes, at det rustfri design er det skarpeste i testen. Når man kigger nærmere, finder man dog en del mangler. For eksempel er låget ret vakkelvornt og desuden alt for lavt. Der er ikke plads til en svinemørbrad på varmholdningsfladen over risten. Kontrollerne er plasticagtige, og skabslågen er løs. Grillen har tre hovedblus på 3,8 kW. Varmen spredes godt i midten, men der er kolde pletter i siderne.

Hvis man kender forudsætningerne, er det ikke noget problem at få et godt grillresultat. Støbejernsristen er tilpas tæt, og der er en stegeplade på den ene side. I lighed med andre Futurgriller skal man være forsigtig, når man rengør den indvendigt, ellers løber vand og fedt ud over siderne af pladen under blussene. Det store hjulpar gør det nemt at flytte grillen, så rengøringen kan med fordel ske på en græsplæne. Prisen på Futur Trio Inox er lav, men der er andre modeller i klassen, der giver mere valuta for pengene.

 • Stilrent design, nem at flytte
 • Plasticagtige kontroller, lavt låg, besværlig at rengøre, kolde pletter på grillfladen
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5 Karakter 3.5/5
 • Karakter 5/5

3.5 af 5


Udvalgte priser:

Grillchef 12736 by Landmann

Billig gasgrill udstyret med sidebrændere, der hurtigt opnår en god grilltemperatur


Tid til 150 °C: 2 min. 5 sek Tid til 250 °C: 5 min. 45 sek Grillflade: 55 × 40 cm (12 små hakkebøffer) Længde (mål): 126 cm Bredde (mål): 109 cm Højde (mål): 53 cm Blus: 3 stk. + 1 kogeplade Effekt: 12,8 kW Gasforbrug: 914 g/h

Gasgrillen Grillchef 12736 by Landmann leverer meget funktionalitet i forhold til den lave pris. Tre blus muliggør både direkte og indirekte grillstegning, og der er også et sideblus til tilberedning i kasserolle eller stegepande. Blussene er meget effektive og når hurtigt grilltemperatur. Gasforbruget er imidlertid højt i forhold til grillfladen. Tre flametamers spreder varmen godt, samtidig med at de forhindrer fedtdryp på blussene. Grillen er fremstillet af billigere materialer end storebror Landmann Flatbed Avalon. Pladen er tynd, men færdigmonteret bliver chassiset alligevel stabilt.

Grillristen er af emaljeret stål og er lidt for spinkelt – små stykker grøntsager falder med igennem det, hvis man ikke er forsigtig. Fedtet løber ned på en galvaniseret fedtbakke, som man løfter ud ved rengøring. En nem løsning, der fungerer godt. Vi kan dog ikke helt forlige os med den piezoelektriske tænder, der er integreret i midterkontrollen, og vi havde foretrukket en separat knap til dette formål. Landmann 12736 er et godt valg for personer med begrænset budget, der alligevel vil have mange madlavningsmuligheder ved grillen. Der medfølger desuden en rabatkupon på 200 kr. til en gasflaske fra AGA.

 • Når hurtigt grilltemperatur, billig, sideblus
 • Lille grillflade, højt gasforbrug
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

3 af 5


Udvalgte priser:
+ Vis også udgåede produkter

Grand Hall Maxim 423


Tid til 150 °C: 1 min. 17 sek. Tid til 250 °C: 4 min. 20 sek. Grillflade: 64 × 48 cm (19 små hakkebøffer) Længde (mål): 151 cm Bredde (mål): 126 cm Højde (mål): 67 cm Blus: 4 stk. + 1 kogeplade Effekt: 17,6 kW + 4,5 kW

Grand Hall Maxim 423

Grand Hall Maxim 423 giver et blændende kvalitetsindtryk. Stabiliteten på greb, skabsdøre og chassis er faktisk et godt stykke foran konkurrenterne i denne prisklasse. Mange små detaljer giver en ekstra kvalitetsfølelse, for eksempel en godt beskyttet slange, som børn ikke kan trække i stykker, låsbare hjul med plastic på udsatte detaljer, sideblus i støbejern og et stort, tydeligt termometer. Støbejernsristen suppleres med en enorm stegeplade, der er perfekt til frikadeller, sauterede grøntsager, biksemad eller English breakfast. Når du har set det flotte stegemønster på bacon, vil du aldrig stege det på komfuret igen.

På venstre sidebord er der en metalstang med kroge til ophængning af håndklæde og redskaber. Stegefedtet opsamles med en metalkop forneden. Når det er tid til det, er grillen forbilledligt nem at rengøre. Stil en spand i chassiset, og skrub med opvaskemiddel og varmt vand. Det hele løber ned i spanden. Ingen sprøjt eller lækager, der giver grimme pletter på terrassen. Indeni er der plads til en 10 kilo gasflaske og remme til fastspænding. Vi synes så godt om Grand Hall Maxim 423, at den bliver udpeget til bedst i test.

 • Meget høj kvalitetsfølelse, udmærkede grill- og madlavningsmuligheder
 • Kontrollen til sideblusset måtte gerne have siddet på siden i stedet for ovenpå

Futur Quattro Vanilla


Tid til 150 °C: 3 min. 30 sek Tid til 250 °C: 8 min. 45 sek Grillflade: 61 × 44 cm (15 små hakkebøffer) Længde (mål): 134 cm Bredde (mål): 115 cm Højde (mål): 52 cm Blus: 4 stk. + 1 kogeplade Effekt: 11,4 kW + 2,3 kW

Futur Quatro Vanilla

Med sit stilrene design i cremefarvet emalje er denne gasgrill et frisk pust på selv den kedeligste terrasse. Futur Quattro Vanilla er efterfølgeren til salgssuccesen Futur Trio Alpes Blackline og har mange af de finesser, man forventer af dyrere griller: sideblus, elektrisk tænding, flametamers, støbejernsrist og stegeplade. De fire blus gør, at varmen spredes effektivt over grillfladen. Effekten er imidlertid ret lav, og det tager relativt lang tid at nå grilltemperatur. Grillresultatet bliver dog udmærket. Slange og regulator er inkluderet i prisen, det siger vi tak for!

Grillen er nem at flytte, da det ene hjulpar er stort og ruller let. Det gør, at den passer godt både i haven og på terrassen. Når man rengør indersiden, skal man arbejde forsigtigt, ellers løber vandet ud over siderne i stedet for afløbshullet. En enkelt bøjning på siderne af underlagspladerne havde forhindret denne lækage.  Chassiset er stabilt, men dørene er lidt balstyrige. Hvis du griller et par gange om måneden om sommeren, bør Futur Quattro Vanilla være en glimrende løsning, da man får meget gasgrill for pengene.

 • Mange finesser til en lav pris, ruller godt på græs, griller godt
 • Besværlig at rengøre, rengøringen er ikke så enkel
Del testen