Hartorrer bedst i test

Hårtørrer

En god hårtørrer kan være den store forskel mellem hektisk morgenkaos og en smidig morgenrutine. Hårtørreren er også nøglen til enhver trendy frisure. Det bliver simpelthen lettere, hurtigere, sjovere og mere skånsomt at tørre og style håret med et godt produkt. Der findes et hav af forskellige modeller på markedet, superlette luksusrejsetørrere, miljøvenlige designtørrere og kraftige salontørrere. Der er meget stor forskel på pris, lydniveau, blæseeffekt og temperatur for både varm og kold luft. Man bør ikke være nærig her, da billige modeller ofte gør håret svært at håndtere, statisk og filtret. I vores test hjælper vi dig med at købe den rette hårtørrer, så du fremover kan nøgles med gode hårdage.

Den vigtigste parameter for en god hårtørrer er, at den er effektiv, men samtidig skånsom for håret. For høj varme kan brænde hovedbunden og gøre håret både slidt og livløst. Derfor satser producenterne på professionelle produkter, der ikke bare tørrer håret hurtigt, men også har plejende egenskaber, så håret bliver blødt, glat og glansfuldt og bevarer fugtbalancen. Keramisk teknik giver en jævn varmefordeling, mens ioniseringsfunktionen neutraliserer positive ioner. Disse teknikker modvirker effektivt filtret hår og statisk elektricitet, samtidig med at de mindsker risikoen for tørt og sart hår. Desuden bliver håret fleksibelt og let at bearbejde, så det er nemt at kreere flotte frisurer på både kort og langt hår. 

Hvis du er vant til den tidligere generation af hårtørrere, vil du blive forbløffet over den smidighed og glans, som du får med en ny, moderne føntørrer.

Del testen