Mobilt Bredband Bedst I Test

Mobilt bredbånd

Hvilket mobilt bredbånd er bedst i test, når man sammeligner bredbåndsudbydere som Telia, 3, YouSee og Telenor? Det er ikke muligt at give et konkret svar på dét spørgsmål. Den nøjagtige dækning og hastighed for 3G og 4G kommer nemlig an på, hvor du befinder dig, og det er det vigtigste parameter.

Før du køber mobilt bredbånd, bør du altså selv tjekke dækningen fra de forskellige operatører i det område, som er interressant for dig. Sådan et overblik kan du nemt få via operatørernes dækningskort, som findes via deres respektive hjemmesider, ligesom du via informationssiden tjekditnet.dk/kort, som Energistyrelsen står bag, kan danne dig et overblik over dækningen i Danmark i forhold til Telia, 3, YouSee og Telenor.

Nogle operatører vil være billige, hvilket ofte kan være på bekostning af forringet kundeservice. Andre operatører lever på deres store brand uden at levere de fordele, der kan retfærdiggøre den højere pris. Indimellem kører selskaberne med kampagnepriser, hvor man kan spare tusindvis af kroner på lang sigt.

Mange i Danmark vil faktisk kunne klare sig godt ved blot at bruge et mobilt bredbånd til deres bærbare computer. Så har man også friheden til billigt trådløst internet og hurtigt mobilt 3G og 4G overalt. Overvejer du mobilt bredbånd?

Tjek selskabernes dækningskort her: Telenor - Telia - 3 - YouSee 

Del testen