Horetelefoner Daekkende bedst i test

Over-ear Høretelefoner

At anskaffe et par høretelefoner er en god måde at sikre, at du kan lytte til musik både på bussen, og når resten af familien sover derhjemme. Høretelefoner fås i dag i en række forskellige varianter. Alt fra øresneglen, du putter ind i øret (in ear-høretelefoner) til store kopper, der placeres over ørerne (over ear-høretelefoner). Mellemtingen kaldes on ear-høretelefoner, hvilket betyder, at koppen hviler mod øret. I denne test tester vi dækkende høretelefoner, og denne kategori omfatter både on ear og over ear. Fordelen med dem er, at deres størrelse og form giver mulighed for meget god lydkvalitet i et ergonomisk design. I de bedste høretelefoner er lyden balanceret, rig og detaljeret over hele spektret. Høretelefonerne leverer optimalt også kun musik og lydeffekter, så bæreren hører dem, i værste fald slipper lyden ud, så omgivelserne også i et vist omfang kan høre, hvad du lytter til.

En særlig type af høretelefon er de støjreducerende. Det har taget tid, men den tekniske udvikling har endelig muliggjort høretelefoner, der både kan holde ekstern støj ude, og ikke kræver nogen ledning. De seneste tre år er der sket en nærmest eksplosiv udvikling inden for området, i takt med at forbrugerne ikke nøjes med enten eller, men vil have både og. Vi har testet nogle af de seneste tilføjelser i segmentet og kan konstatere, at der er sket enorme fremskridt inden for især støjreducering, så samtlige produkter er virkelig imponerende.

Vælg de rette høretelefoner

Når du vælger mellem forskellige høretelefoner, bør du som det første spørge dig selv, hvilken slags høretelefoner du er ude efter. Er det kvalitetshøretelefoner til en sand lydentusiast, der bare lytte i fred og ro derhjemme? Er det høretelefoner, der skal tages med på rejser og i støjende omgivelser? Eller er det måske høretelefoner, der skal med i motionscenteret?

Fastlæg dine behov, og svar derefter på følgende spørgsmål: Skal høretelefonerne være trådløse? Fordelen er, at du slipper for ledninger, der filtrer sig sammen og begrænser dig. Ulempen er, at du skal huske at lade dem op, men vælger du et par med god batteritid, behøver det ikke at være en negativ faktor. Skal høretelefonerne kunne filtrere lyd fra omgivelserne væk? I så fald er det støjreducerende høretelefoner, gerne med aktiv støjreducering, du skal bruge.

Vil du i stedet kunne høre omgivelserne? Et par on ear-høretelefoner slipper mere lyd ind end over ear-høretelefoner og er derfor velegnede i for eksempel kontormiljø. Over ear-høretelefoner skaber et mere lukket miljø, men uden støjreducering slipper de fleste alligevel en del omgivende lyde ind, så du bliver ikke helt isoleret.

Lydkvalitet og pasform er selvfølgelig mindst lige så vigtigt, når du leder efter høretelefoner. Men det er først, når du har fundet den kategori, du skal lede u, at det er tid til at tænke over de punkter.

Når det gælder lydkvalitet, gæler "smag og behag". Nogle kan lide mere bas, andre mere diskant. Når vi tester høretelefoner, leder vi derfor efter et balanceret lydbillede, hvor alle registre er tydelige. Tester vi høretelefoner, som giver udtryk for, at de har lidt mere tryk på et bestemt register, eksempelvis basforstærkning, tager vi højde for det under testen, men forventer alligevel, at alle registre lyder godt.

Pasformen er også individuel. Prøv at teste flere høretelefoner, og lad dem sidde et stykke tid, mens du går rundt i butikken. Mærk også på fyldet i kopperne, hvor godt polstrede er de? Hvor solid virker byggekvaliteten i øvrigt? Tag også højde for, hvor kompakte de er, når de er foldet sammen, hvis du rejser meget og nemt vil kunne pakke dem ned. Endelig er det vigtigt, at du vælger et par høretelefoner, der er prisgunstige. De skal have så god lydkvalitet og pasform som muligt ud fra dit budget, og være både brugervenlige og have alle de ønskede funktioner. Ved at læse denne test får du et godt overblik over de forskellige produkters ydeevne på alle disse felter.


Produkter i testen

BEDST I TEST BADGE DK 2018

Sennheiser Momentum On-Ear

Stilrent designede høretelefoner med fantastisk lydkvalitet og udskifteligt lydkabel


Bedste pris hos:

Bedste pris hos:

Street-høretelefoner er vanvittig populære, men deres seje ydre skjuler ofte en middelmådig lydkvalitet. Derfor er de blevet underkendt af musikalske feinschmeckere – indtil nu. Med Momentum On-Ear viser tyske Sennheiser, at man ikke længere er nødt til at vælge mellem bærbart, trendy design og høj lydkvalitet. Disse høretelefoner har nemlig en forbilledlig lyd med et klart og meget velafbalanceret lydbillede. Bassen er potent, men til forskel fra de fleste konkurrerende street-høretelefoner – for eksempel Beats – så er bassen hele tiden under kontrol og drukner ikke de lysere toner. Designet er stilrent, og høretelefonerne fås i en række trendy farver. Byggekvaliteten er meget høj med robuste bøjler i rustfrit stål og lydkabel, der kan udskiftes. Da dette er On-Ear-høretelefoner, er afskærmningen fra omgivende lyd er begrænset. Høretelefonerne varmer, men i den kolde del af året, bliver det nok positivt. Den endelige karakter bliver derfor helt i top, og Sennheiser Momentum On-Ear udpeges til bedst i test.

 • Forbilledlig lydkvalitet, stilrent design, høj byggekvalitet, lydkabel kan udskiftes
 • Begrænset lydafskærmning, lidt varme om sommeren
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

5 af 5


Udvalgte priser:
Badge Bedste Støjreducerende 2018.png

Sony WH-1000XM3

Ekstremt god støjreducering og fortræffelig lyd


Type: Støjreducerende on ear-høretelefoner Støjreduktion: Aktiv og passiv Tilslutning: Trådløs (Bluetooth), kabelforbundet (3,5 mm), NFC Rækkevidde: 14,5 meter (målt) Headset: Ja Batteritid: 30 h Andet: Touchbetjening på koppen

Sony WH-1000XM3 er interessant - ikke kun fordi betjeningen er indbygget som touch direkte på koppen, men også på grund af den fine balance i lyden. Prisen er måske saftig, men du får virkelig, hvad betaler for. Støjreduceringen er i verdensklasse. Hvis man sidder på et kontor har man ingen problemer med at lukke lyde fra omgivelserne ude, heller ikke hvis man går langs en motorvej. Derudover slipper de i princippet heller ingen lyd ud. Vi skal skrue helt op for lyden, for at personer i et helt stille lokale - som står lige ved siden af - overhovedet opdager, at der komme lyd fra dem. Det tager et stykke tid at vænne sig til, at man styrer lydstyrke, sangskift med mere via touch direkte på koppen. Høretelefonerne har faktisk kun to fysiske knappar, tænd/sluk - som også aktiverer Bluetooth-parring ved længere tryk på knappen. Samt en til styring af støjreducering til/fra, og en funktion ved navn "ambient sound control". Sidstnævnte medfører, at du kan kontrollere styrken på støjreduceringen og indstille equalizeren via en app. Det er vigtigt, at du forstår disse indstillinger, så du kan tilpasse støjreduceringen efter dine behov, men det lærer du på den anden side ret hurtigt. Vi oplever, at touchbetjeningen for øvrige indstillinger fungerer godt, men det er mere en cool funktion end en forbedring af det standardiserede knapsystem. Batteritiden er derimod langt over standard. 1000XMX3 klarer uden problemer to hele arbejdsdage med alle funktioner i gang. Rækkevidden for Bluetooth-opkoblingen måler vi til cirka 15 meter, hvilket er klart godkendt.

Sony WH-1000XM3 har også en rigtigt god lydkvalitet. Disse høretelefoner egner sig til musikalske altædere. De virker eksempelvis rigtig godt til klassisk musik, men også til pop eller RnB. Det er kun, hvis du elsker en tung bas og lytter til hardstyle og lignende, at du måske får lyst til at skrue lidt mere op for bassen. Den er imidlertid gennemtrængende og omsluttende, så det er egentlig en rigtig god bas, også til disse genrer. Endvidere holder diskanten et tilpas niveau. Detaljer i mellemregistret trænger find igennem, og der er ingen forvrængning ved højere lydstyrke. Den eneste egentlige ulempe ved 1000XM3 er mikrofonen. Lyden virker lidt indelukket og fjern, hos dem vi taler med. Det er dog almindeligt på headset uden mikrofon, der kan placeres foran munden. Dem vi taler med, kan stadig fint høre os, så det er kritik i småtingsafdelingen. Pasformen er god, og det er nemt at indstille hørekopperne. Måske kunne materialevalgene have været lidt mere varierede end hovedsageligt plastic, så det havde svaret bedre til prisen. På den anden side vejer de meget lidt. Disse høretelefoner er et rigtig godt køb, hvis du vil have markedets bedste støjreducering, rigtigt god lydkvalitet med en velbalanceret lyd, der passer til mange genrer, foruden en lækker pasform.

 • Ekstremt god støjreducering, meget god lydkvalitet og batteritid, minimalt lydudslip, lang rækkevidde
 • Indelukket mikrofonlyd
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5 Karakter 4.5/5

4.5 af 5


Udvalgte priser:

Jabra Evolve 75

Mageløs lydkvalitet møder meget god støjreduktion


Type: Støjreducerende on ear-høretelefoner Støjreduktion: Aktiv/passiv Tilslutning: Trådløs (Bluetooth), kabelforbundet (USB) Rækkevidde: 30 meter (målt) Headset: Ja (med mikrofonarm) Vægt: 177 g Øvrigt: Ladesokkel Batteritid: 30 h

Jabra Evolve 75 bliver bedst i test, da de kombinerer meget god lyd, lækkert design og imponerende støjreduktion.Støjreduktionen fjerner stort set alt uden at forringe lydkvaliteten nævneværdigt. Selv som mobilt headset leverer disse højretelefoner hele vejen, med uovertruffen lydkvalitet i begge ender af samtalen. Der er ikke mindste antydning af artefakter eller forvrængning. Og der er en ting mere, der taler for disse høretelefoner som headset, nemlig deres fantastiske rækkevidde. I vores indendørstest kunne vi ikke kun gå de krævede 10 meter for et godkendt resultat, vi måtte ud i opgangen og lidt mere end en etage ned, inden signalet så meget som begyndte at knirke. Den angivne rækkevidde er 30 meter, og det passer. Hvis man skal sætte fingeren på en mangel, er det nok at knapperne kan være lidt svære at finde på kopperne, men det er på den anden side nærmere en vanesag.

Jabra Evolve 75 har et forholdsvis anonymt udseende. De er bestemt ikke grimme, de har bare et enklere design end de fleste andre produkter i dette segment. De har også forholdsvis små kopper. Det gør, at de sidder utrolig behageligt, uden at de klemmer eller gnaver nogen steder. Det burde rimeligvis medføre en dårligere lyd end høretelefoner med større kopper er i stand til. Men her forbløffer Jabra virkelig. Evolve 75 tilbyder nemlig en enorm lytteoplevelse af den type, som man primært forbinder med større kopper. Vi føler os virkelig omgivet af lyden. Diskanten er ekstremt veldefineret, og bassen har en virkelig imponerende spændstighed. Mellemregisteret er muligvis en smule tilbageholdende, men det føles mere som en tanke end en mangel, da det giver en behagelig lyd. Desuden medfølger en fin ladesokkel, der kan sluttes til en USB-port.

 • Vidunderlig lydkvalitet, lækker pasform, god handsfree-ydeevne, god støjreduktion
 • Kedeligt udseende, lidt malplacerede knapper
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5 Karakter 4.5/5

4.5 af 5


Udvalgte priser:

Bose QuietComfort 35 II

Meget god lyd og vild støjreducering


Type: Støjreducerende on ear-høretelefoner Støjreduktion: Aktiv Tilslutning: Trådløs (Bluetooth), kabelforbundet (3,5 mm, USB) Rækkevidde: 11 meter (målt) Kabellængde: 1,2 m Headset: Ja Vægt: 234 g Batteritid: 20 h Andet: NFC, FM-radio, vendbare kopper

Bose QuietComfort 35 II er bekvemme og har konsekvent høj lydkvalitet. De har meget god støjreducering, men er ikke klassens bedste. Støjreduceringen er dog langt over standard, og det er ikke noget problem at lukke dybe lyde som trafikstøj og lignende ude. I kontormiljøer kan der slippe lyde igennem fra samtaler, især lyse stemmer. Men det kritik i småtingsklassen, for det er stadigvæk kun en smule af lyden, der slipper igennem. Hvis man vil have styr på omgivelserne, er det nemt at mindske styrken på støjreduceringen. Det gør du med et enkelt tryk på en knap, og der er hele tre forskellige niveauer. On-knappen sidder direkte på koppen og har en kombineret funktion til parring med Bluetooth. Placeringen gør det meget let at finde knappen, så du hurtigt kan slukke for at spare på batteriet. Batteritiden er godkendt, men måtte gerne have været nogle timer længere med tanke på prisen. Vi er vilde med, at du kan starte Siri eller Google Assistant blot ved at trykke på en knap. I praksis er disse høretelefoner så gennemtænkte, at du sjældent behøver at fiske mobilen frem.

Bose QuietComfort 35 II har meget god pasform og høj byggekvalitet. Vi kan trække og vride i dem, uden at det virker ustabilt, eller der kommer mislyde. Lydkvaliteten i sleve høretelefonerne er ekstremt god. Lyden er velbalanceret med en spændstig bas, der kan mærkes, uden at den tager overhånd. Mellemregisteret kommer fint til sin ret, og detaljerne i diskanten er ikke overdrevne. Et andet plus på listen er appen, hvor du blandt kan det kan styre støjreduceringen i detaljer. Desuden kan to personer bruge den samtidig, så har du en kammerat med de samme høretelefoner, kan I lytte til en afspilningsliste sammen. Det bedste ved det hele er, at Bose ikke har sparet på mikrofonen. Lyden er klar og tydelig for modtageren i den anden ende, selvom mikrofonen ikke er synlig og således ikke placeret foran munden. Høretelefonernes rækkevidde måler vi til lige over 10 meter, hvilket er godkendt. Bose QuietComfort 35 II passer til dig, der vil have meget god lydkvalitet, men samtidigt en god headsetfunktion og støjreducering i et.

 • Meget god støjreducering og mikrofon, udmærket lydkvalitet, lækker pasform
 • Relativt kort batteritid
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5 Karakter 4.5/5

4.5 af 5


Udvalgte priser:

Bose QC35

Imponerende lyd og fantastisk støjreduktion


Type: Støjreducerende on ear-høretelefoner Støjreduktion: Aktiv Tilslutning: Trådløs (Bluetooth), kabelforbundet (3,5 mm, USB) Rækkevidde: 10 meter (målt) Kabellængde: 1,2 m Headset: Ja Vægt: 234 g Øvrigt: NFC, FM-radio, vendbare kopper Batteritid: 20 h

Bose QC35 har næsten ingen mangler at bemærke, det må vi indrømme, et par over ear-høretelefoner i denne prisklasse bliver simpelthen ikke meget bedre. Høretelefonerne har exceptionelt god støjreduktion. Alle de mest irriterende frekvenser holdes effektivt ude af modsignalet. Lydkvaliteten er også superb. Bose har forstærket basfrekvenserne lidt, hvilket giver en spændstig men ikke overdrevet bas. Detaljegengivelsen er virkelig imponerende og diskanten velbalanceret. Selvfølgelig kan man finde høretelefoner med lidt finere opløsning i de højeste frekvenser, men så må man også et par trin længere op prismæssigt. For en normal musikforbruger, ja tilmed for en kræsen musikforbruger, er det ikke noget man lægger mærke til. De mest hærdede hifi-nørder reagerer nok, men ville de overhovedet ville være interesserede i trådløse hovedtelefoner med støjreduktion i første omgang?

QC35 fungerer også glimrende som handsfree-høretelefoner, og kombineret med støjreduktionen giver de faktisk en bemærkelsesværdigt god telefoni-oplevelse. Vi hører helt enkelt ting, vi ellers ikke hører, og det føles næsten som om, at vi står lige ved siden af den vi taler med. Vi har ikke oplevet problemer med bluetoothsignalet, før vi er kommet godt ti meter væk fra vores tilkoblede smartphone. Som prikken over i'et er høretelefonerne desuden utrolig bekvemme. Bøjlen mærker man næsten ikke, og kopperne hviler så blødt mod hovedet, at vi næsten glemmer, at vi har dem på. En varm dag kan de selvfølgelig blive varme, men det må man nok finde sig i, hvis det skal være rigtig bekvemt. Hvis man ikke vil lægge flere tusind kroner for et par høretelefoner, skal man ikke prøve et par QC35. Når man først har prøvet dem, er det nemlig svært at vælge et andet alternativ.

 • Lyder godt, sidder dejligt, støjreduktion i verdensklasse
 • Pebret pris
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5 Karakter 4.5/5

4.5 af 5


Udvalgte priser:

AKG K 518 LE

Prisgunstige høretelefoner med vild lyd og naturlig støjreduktion


AKG K 518 LE har en kortere ledning end AKG K 518 DJ og er derfor mere velegnet til mobiltelefoner. Lyden er kraftfuld og kontrolleret med en distinkt bas, der samtidig lader resten af lydbilledet komme til udtryk. Det giver en komplet lydbillede med både rummelighed og nærhed. Høretelefonerne sidder tæt til ørerne, hvilket afskærmer omgivelserne og gør dem perfekte til busturen. Byggekvaliteten er høj med godt materialevalg og bøjelighed i tre aksler. Bedst i test blandt de dækende høretelefoner.

 • Billige, imponerende lyd, naturligt støjreducerende, kan foldes helt sammen
 • Hvis man har et stort hoved, kan de sidde for stramt, når man har lyttet i en times tid
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5 Karakter 4.5/5

4.5 af 5


Udvalgte priser:

Koss iPorta Pro

Høretelefoner til enhver situation, både løb og iPhone, har livstidsgaranti


Dette er egentlig de samme høretelefoner som den hyldede Koss Porta Pro, men Koss iPorta Pro har også en håndfri-mikrofon til iPhone på ledningen. De leverer en forbløffende stor lyd i forhold til størrelse og pris. Lydbilledet er luftigt og transparent, samtidig med at bassen er distinkt uden at være påtrængende. Høretelefonerne kan derfor både spille tung og akustisk musik. Komforten er helt i orden, og høretelefonerne kan reguleres både i højden og i hårdhed mod ørerne. Livstidsgaranti!

 • Duer til det hele: løb, shoppingturen eller iPhone-headset, naturlig lyd, livstidsgaranti
 • Lidt skrøbelig konstruktion og tynde, filtrede ledninger
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5 Karakter 4.5/5

4.5 af 5


Udvalgte priser:

AKG N60NC

Imponerende lyd og støjreduktion i kompakt format


Type: Støjreducerende on ear-høretelefoner Støjreduktion: Aktiv Tilslutning: Trådløs (Bluetooth 4.0 aptX), kabelforbundet (3,5 mm, USB) Rækkevidde: 10 meter (målt) Kabellængde: 1,2 m Frekvensomfang: 10-22.000 Hz Impedans: 32 ohm Headset: Ja Vægt: 150 g Øvrigt: Kan klappes sammen Batteritid: 15 h (støjreduktion og trådløs) 30 h (ANC)

AKG N60NC er et par høretelefiner, der nærmest oser af kvalitet over hele linjen, lige fra lydbilledet til støjreduktionen. Lydkvaliteten er direkte fantastisk, på det område matcher de faktisk mange dyrere høretelefoner. Især imponerer den fine diskant, men også mellemregister og bas er af utroligt høj klasse. Man kan næsten gå ud fra, at lydgengivelsen er ret "ærlig" når man tænker på AKG's studiearv. Selv støjreduktionen er af højeste klasse. Det lykkes med bravur at eliminere påtrængende og støjende frekvenser. Omvendt lukker høretelefonerne en del lyd ud, så omgivelserne kan blive forstyrret, hvis du er typen, der gerne vil skrue op for lydstyrken. Det forstyrrer måske ikke så meget i kollektiv trafik, men hvis du sidder i stillezone på toget, lækker de nok til at andre vil reagere.

AKG N60NC kategoriseres af producenten som høretelefonre, men de har også indbygget mikrofon. Som headset fungerer N60 helt okay. Modtagerne af vores testsamtaler bemærkede, at lyden virkede en smule indelukket, men det var først da vi spurgte, om de oplevede mangler i lyden – ikke spontant. Høretelefonerne er forholdsvis lette af deres størrelse og også ret bekvemme at have på i lang tid. Derudover er de meget kompakte, når de er klappet sammen, hvilket man bestemt ikke må undervurdere. AKG oplyser ikke nogen bluetoothrækkevidde i specifikationerne, men vi kan konstatere, at den først begynder at miste forbindelsen efter cirka ti meter, hvilket er godkendt. Knapper m.v. er intuitivt placeret og er nemme at nå med høretelefonerne på, når man først ved, hvor de sidder.

 • God lydkvalitet, god støjreduktion, meget kompakte klappet sammen
 • Slipper lyd ud, lidt indelukket samtalelyd på modtagersiden
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

4 af 5


Udvalgte priser:

Sennheiser PX 100-II

Stabile og letanvendte høretelefoner, der giver et nuanceret lydbillede


Bedste pris hos:

Bedste pris hos:

Lydbilledet har en generøs rummelighed og giver god nærhedsfornemmelse. Bas, mellemregister og diskant kommer fuldt til sin ret, og med denne velafvejede balance får man et par rigtig gode allroundhøretelefoner. Komfortmæssigt sidder de ikke lige så behageligt på hovedet som Koss Porta Pro. Konstruktionen føles relativt stabil på trods af bøjledesignet. En af Sennheiser PX100's signaturer er, at de kan foldes helt sammen og nemt kan være i lommen. Høretelefonerne er blandt de mindst effektkrævende i testen, så batteriet i mp3-afspilleren holder længere.

 • Velafvejet, unuanceret lyd, stabile på trods af bøjledesignet, lavt effektbehov
 • Stor lydlækage
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

4 af 5


Udvalgte priser:

Skullcandy Hesh

Behagelige høretelefoner, der sidder behageligt på både ører og hoved til en lav pris


Bedste pris hos:

Bedste pris hos:

Skullcandy er pionererne inden for cool, designede street-høretelefoner og fås i utallige farver og kombinationer, hvide, pink, behårede, you name it! De store, bløde kapper medvirker til, at høretelefonerne sidder behageligt, men de slipper alligevel lyd både ud og ind. Høretelefonerne leverer en kraftfuld lyd, selvom de forskellige frekvensområder ikke er lige så adskilte, som vi kunne tænke os. Det bidrager til, at lydbilledet mangler rummelighed og nærhed. Høretelefonerne er billige, men materialevalgene føles ret plasticagtige.

 • Billige, sidder behageligt over ørerne og mod hovedet
 • Plasticagtig, umedgørlig og skrøbelig byggekvalitet, uskarp lydkvalitet
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5 Karakter 3.5/5
 • Karakter 5/5

3.5 af 5


Udvalgte priser:

Sony MDR-XB950N1

Tunge og heftige med meget dyb bas


Type: Støjreducerende on ear-høretelefoner Støjreduktion: Aktiv Tilslutning: Trådløs (Bluetooth), kabelforbundet (3,5 mm, USB) Rækkevidde: 10 meter (målt) Kabellængde: 1,2 m Frekvensomfang: 20-20.000 Hz Headset: Ja Vægt: 290 g Øvrigt: NFC, kan klappes sammen, app med equalizer Batteritid: 22 h

Sony MDR-XB950N1 er et par flotte høretelefoner med rigtig heftig bas. De er også ret store og tunge, men det betyder ofte, at lyden også er utrolig god. At vi tidligere er blevet forkælede med gode Sony-høretelefoner bidrager sikkert til det høje forventninger, men MDR-XB950N1 bliver faktisk lidt af en skuffelse. De lyder ikke dårligt, men dog ikke helt så godt som de burde i denne prisklasse. Der mangler den helt fine luksusdiskant, og mellemregisteret føles en smule tilbageholdende. Det store problem er imidlertid bassen, for trykket fra den virker lidt for højt. Forestil dig så vores overraskelse, når vi prøver at slå ekstrabassen fra for at opdage, at den faktisk allerede er slået fra. Med Bass Effect-knappen trykket ind, er lyden ganske vist meget basfyldt, og havde lyden samtidig været balanceret havde vi sat pris på funktionen, men man kan ikke sige, at lyden er god. Er man derimod ude efter en ekstremt dominerende bas, bliver man nok tilfreds. 

Støjreduktionen i MDR-XB950N1 fungerer rimeligt, men ikke imponerende. Der slipper en hel del lyd igennem. Som headset fungerer højretelefonerne derimod godt. Desuden sidder de behageligt på hovedet, selvom størrelsen kan blive lidt af et problem, hvis man for eksempel vil læne sig mod væggen på flyet eller toget, mens man lytter. De er også ret tunge, hvilket er ærgerligt hvis man for eksempel skal have dem med i håndbagagen, og hvert gram tæller. Rækkevidden passer meget godt med det oplyste, og bluetooth-signalet begynder første at hakke, når vi er kommet godt ti meter væk fra den tilkoblede telefon. Et stort plus for Sonys høretelefoner er deres udseende, især den militærgrønne version, som vores testeksemplar er i.

 • God headsetfunktion, lækker ergonomi
 • Ubalanceret lyd, middelmådig støjreduktion
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

3 af 5


Udvalgte priser:

WeSC Maraca

Unikt designede høretelefoner med flotte farver, forlængerledning medfølger


Lyden i WeSC Maraca er relativt åben og klar, selvom mellemregistret til noget musik får en lidt nasal og anstrengt karakter. Bassen er godkendt, men den træder først i karakter, når høretelefonerne sidder virkelig tæt mod øret, hvilket ikke lykkedes for en af testpersonerne. Konstruktionen og designet er nyskabende og cool, så du kommer garanteret til at skille dig ud fra mængden i byen. Høretelefonerne fås i adskillige flotte farvekombinationer, men koster også en del.

 • Forlængerledning medfølger, unikt design med flotte farvevalg
 • Alt for dyre
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

3 af 5


Udvalgte priser:

Urbanears Plattan

Flot og smart designede høretelefoner i mange forskellige farver, god byggekvalitet


Urbanears Plattan har et flot skandinavisk, rent street-design og håndfri-mikrofon på ledningen. Desværre er lydbilledet fladt og en smule dåseagtig. Hverken diskant eller dyb bas får plads, og lyden mangler derfor rummelighed og nærhed. Ørepuderne kan justeres i højden, men er ret hårde. Derfor slutter de ikke helt tæt mod ørerne, og lydlækagen bliver relativt stor. Som et rent fashion statement er Urbanears dog blandt de mest cool høretelefoner på markedet.

 • Flot, smart design og byggekvalitet, utallige farvemuligheder, mikrofon til mobiltelefoner
 • En ret så tam lydoplevelse
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

3 af 5


Udvalgte priser:

WeSC Oboe

Billige høretelefoner med god ledning og holdbar, flot konstruktion


Bedste pris hos:

Bedste pris hos:

WeSC Oboe er billige, populære street-høretelefoner i flotte farver med lækre detaljer. Konstruktionen er let, enkel og holdbar med en rigtig god tekstilledning, der ikke bliver filtret. Lyden er imidlertid ret så unuanceret, ukontrolleret og mangler dynamisk dybde. Derfor bliver lydbilledet lidt dåseagtigt og kedeligt. Ørepuderne sidder hårdt og kontrolleret mod hovedet, men komforten kan skifte til ubehag efter en times tid på grund af trykket mod ørerne.

 • Billige, god ledning, holdbar, flot konstruktion
 • Lidt unuanceret lyd
 • Karakter 1/5
 • Karakter 2/5
 • Karakter 3/5
 • Karakter 4/5
 • Karakter 5/5

3 af 5


Udvalgte priser:
Del testen