Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Sponsoreret indhold

12 af de mest populære trampoliner

Sponsoreret afAbilica Online DKOpdateret 8. april 2019

Med en BERG trampolin får du en trampolin af højeste klasse der holder længe, ligegyldigt hvilken model du vælger.

Hvilken størrelse BERG trampolin skal jeg vælge?

Når du skal vælge din trampolin er det vigtigt at have med i overvejelserne hvem der skal bruge den, hvor mange der kommer til at hoppe ad gangen og hvor meget plads der er til den i haven. Det er vigtigt at trampolinen ikke står alt for tæt på en mur, en hæk eller et buskads, da dette giver stor risiko for skader. Selvom der er sikkerhedsnet på trampolinen skal man stadig sørge for en afstand på 1,5-2 meter fra trampolinen.

BERG har lavet en trampolinmodel, som passer perfekt i en lille have. Dette er Talent-linien, som har trampoliner helt ned i størrelse 180cm. Her skal man dog være opmærksom på at den maksimale personvægt kun er på 50kg og Talent-trampolinerne anbefales primært til mindre børn. Hvis du har meget plads i haven eller der er flere ad gangen som skal bruge trampolinen, anbefaler vi altid at vælge den største trampolin der er plads til.

Hvis du har plads til en Favorit 430, en Champion 430 eller en Grand Champion er dette klart det bedste valg, hvis der kommer til at være flere børn på trampolinen ad gangen, eller hvis en voksen skal hoppe med på trampolinen. For det første kan de største trampoliner holde til en større vægtbelastning, og for det andet er der mindre risiko for skader, da man ikke så nemt hopper ind i hinanden med en større hoppeflade.

På de store trampoliner får du samtidig flere fjedre og dermed også den aller bedste hoppeoplevelse.

Vi har i samarbejde med Abilicaonline.dk samlet de 12 mest populære BERG trampoliner.

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem