Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Sponsoreret indhold

12 bud på lamper der løfter din indretning!

Sponsoreret afLampemesteren.dkOpdateret 10. maj 2019

Der findes lækre lamper til ethvert rum og til enhver lejlighed. Selvom der er en dobbelt betydning i ordet lejlighed er den god nok… Det kan være lækre To-go lamper som Followme, lige til at tage under armen på skovturen, men det kan også være små finurlige designerlamper som Edison fra Fatboy, til den lille men stilbevidste lejlighed med terrasse på toppen af boligblokken.

Vi har lamperne til det hele – den store villa eller den lille bolig, så findes der en stil til netop dig og der hvor du bor. Vi har valgt en flok sikre vindere ud, når det kommer til indretning. Oppe i tiden er de flotte Arigato lamper fra Grupa. De giver virkelig kant til enhver plet i din bolig og vil løfte hvad som helst du måtte vælge at belyse. I samme boldgade har vi Lampe Gras og 300 serien, der i sit industrielle look bomber enhver bolig ind i New Yorker stilens lune favntag.

Er du til det varme og taktile, bør du helt sikkert kigge på Octo lamperne fra Secto, der med deres skulpturelle tilstedeværelse understreger både ro, miljø og varme på én gang. Kombineret med f.eks. Venice lamperne fra Frandsen holder du tråd i dit rum og bliver ved jorden så at sige.

Lamper er selvfølgelig en personlig ting der typisk følger dig i mange år, men vi har tænkt ud af boksen for at gøre det nemt og overskueligt for dig. Hver lampe findes i mange udgaver, så det er bare at gå på opdagelse, og du bliver ikke skuffet…!

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem