Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

5 skarpe tips til Black Friday udsalgskup

AfPriceRunner Opdateret 8. november 2019

Black Friday er årets største udsalgsdag - og uanset om man kan lide det eller ej - Black Friday er kommer for at blive, Derfor er det vigtigt at gøre den bedste handel til den bedste pris på det rigtige tidspunkt. Her er 5 smarte tips til at få købt alt det du gerne vil have til den bedste pris.

1. Planlæg dine indkøb

Det dårligste køb du kan gøre, er at købe det du ikke har brug for. Derfor er det en god ide at tænke over hvad du rent faktisk har brug for. Måske synger opvaskemaskinen på sidste vers og trænger til at blive skiftet ud? Det kan også være julegaver til børnene, der skal købes uanset hvad. Et spontant indkøb kan være en god ting, men planlagte indkøb fortryder vi sjældent. Derfor er vores anbefaling: Lav en indkøbsliste og hold dig til den.

Tip Er du registreret medlem på PriceRunner kan du lave dine egne ønskeseddel eller indkøbsliste

2. Læs mere om produkterne

Første skridt er altid at vide hvad man har brug for, men næste skridt kan være uoverskueligt: Hvilket produkt skal man vælge og hvilket produkt opfylder de behov man har? Det kan være svært. Uanset om det drejer sig om elektronik, køkkenmaskiner eller produkter til børn, er det altid en god ide at tjekke op på hvad andre synes og hvilke produkter andre anbefaler.

Tip På PriceRunner har vi ekspert tests af alt fra mobiltelefoner til elkogere og plænetraktorer.

3. Tjek prishistorikken

PriceRunners prishistorik för Apple AirPods Prisen er sat ned og et lille skilt viser hvor mange procent du kan spare – så er det nemt at synes at alt er gode tilbud på Black Friday. Men en gang imellem er det langt fra tilfældet. Det sker desværre at butikker i skjul sætter prisen op i ugerne inden udsalget, for at den nye udsalgspris skal virke bedre end den i virkeligheden er. Derfor er det en god ide, at holde et godt øje med prisudviklingen via produktets prishistorik. Det gør det nemmere at afgøre om det er et godt Black Friday tilbud.

Tip PriceRunners prishistorik holder øje med prisudviklingen for at du nemt kan få klarhed over, om det er nu du skal slå til og købe eller vente.

4. Sæt en prisalarm

Hvis din indkøbsliste er lang med mange forskellige produkter, kan det være svært at holde styr på det hele og hvordan priserne udvikler sig. Eller der er et produkt, du gerne vil købe når prisen er faldet til et bestemt niveau? Vores anbefaling er at du sætter prisalarmer på alt det du gerne vil have. Dermed slipper du for selv at gøre det hårde arbejde, og kan i ro og mag vente på at PriceRunner automatisk giver dig besked, når prisen falder på de produkter, du er interesseret i at købe på udsalg.

Tip Med PriceRunners prisalarm kan du vælge imellem at få besked hver gang prisen falder eler når prisen kommer under et bestemt niveau.

5. Hav is i maven

Den der kan holde hovedet koldt, er også den der går den bedste handel. Det er den, der ikke falder for fristelsen og køber første gang prisen falder, men i stedet holder øje med priserne under hele Black Week perioden og måske først køber produktet på Cyber Monday. Måske falder prisen bare ikke nok og det rigtige tidspunkt til at slå til kommer ikke. Vent i stedet og måske falder prisen på januarudsalget. Hvis du tænker smart og har is i maven kan du komme ud som vinderen i et kaotisk udsalg med masser af tilbud og rabatter, der måske bare ikke er så gode alligevel.

De mest populære udsalgsprodukter Black Friday 2018

Hvis du leder efter inspiration til hvad der kan blive dette års store udsalgskup til Black Friday er her en topliste fra forrige års Black Friday. Mange af de efterspurgte produkter var allerede sidste år ældre modeller, og det er i vidt omfang også den type produkter, der kommer på udsalg.

Vi tror ikke på at Apples iPhone 11 kommer på brandudsalg på Black Friday 2019, men måske kommer den ”gamle” iPhone X på udsalg.

Kommenter artiklen

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette kommentarer, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere!

Log ind

Bliv gratis medlem