Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Love Is in the Air - vind et par AirPods Pro!

Profilbillede
Opdateret 14. februar 2020

Del kærligheden (eller kom uden om den) med AirPods Pro

Ingen livsbekræftende kærlighed uden et skønt soundtrack, der giver følelserne frit løb!

Men uanset hvor meget man vil udbasunere sin kærlighed, er det ikke sikkert, at andre ønsker at høre om det. I den sammenhæng kan et par høretelefoner jo være helt perfekte. Og det er da næsten lidt Lady og Vagabonden-agtigt sådan at hvile sammen og lytte til den samme charmerende kærlighedsballade.

Eller så er man totalt ligeglad med alt, der lugter af kærlighed, Valentinsdag og sukkerhjerter og vil bare være i sin egen boble – fyldt med sin yndlingsmusik eller de bedste podcasts.

Uanset hvordan høretelefonerne skal bruges, så er AirPods Pro et populært produkt for dig, der godt kan lide at høre musik på farten!

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen om et par AirPods Pro skal du gøre følgende:

  1. Find et produkt på PriceRunner, som du synes er et smart og fornuftigt køb, og skriv en anmeldelse af produktet.

  2. I kommentarfeltet nedenfor skal du svare på to ting: #1 Hvilket produkt har du skrevet en anmeldelse af? #2 Fortæl hvorfor du fortjener at vinde Apple AirPods Pro.

Konkurrencevilkår

Konkurrencen løber til og med den 6. marts 2020. En vinder vil blive præsenteret i dette indlæg, når konkurrencen er afsluttet.

Held og lykke!

Kommenter

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere!