Her er alt du skal vide om den nye Samsung Galaxy

Profilbillede

Opdateret 15. januar 2021

I går afslørede Samsung endelig deres nyeste generation af mobiltelefoner i form af tre varianter af Galaxy S21 samt ekstra nyt tilbehør! Få et overblik over de nye produkter og specifikationerne her!

Mobiltelefonerne

Samsung introducerede tre versioner af Galaxy S21 - standardudgaven, S21 Plus og S21 Ultra. Og selvom de to første rent faktisk har gennemgået en vis forbedring fra de tidligere generationer, er de ikke dem, der straks fanger øjet. Showets store stjerne er Galaxy S21 Ultra, som er blevet stærkt opgraderet. Med S Pen-understøttelse og dobbelte teleobjektiver indeholder GalaxS21 Ultra en række funktioner der giver den pladsen som Samsungs førende flagskib. Og det gør den, imens den koster 1.200 kr. mindre end sidste års Galaxy S20 Ultra. De to andre modeller fås også til en lavere pris end den forrige generation.

Galaxy S21 & S21Plus

Når man sammenligner specifikationerne på Galaxy S21 og Galaxy S21 Plus, ser det måske ud til, at de fleste specifikationer er ens. Det der adskiller de to modeller er hovedsageligt størrelsen på skærmen og batteriet, begge er utvivlsomt større i S21 Plus. S21-telefonerne kommer i flere farver end tidligere Samsung-modeller. De er i stand til at benytte 5G, og med den nye chip, som Samsung hævder er deres hurtigste til dato, er disse telefoner endnu stærkere end deres forgængere. Telefonerne leveres også med super hurtig trådløs opladning.

En ting, der har set en massiv opgradering er kameraet, Galaxy S21 er

"Designet til at revolutionere video og fotografering med mere end 8K filmopløsning, så du kan tage episke fotos direkte ud af videoen."

Galaxy S21 Ultra

Galaxy S21 Ultra 5G er designet med et unikt konturskåret kamera for at skabe en revolution inden for fotografering - så du er i stand til at optage filmiske 8K-videoer og tage episke stillbilleder - på samme tid. Med Galaxy's hurtigste chip, stærkeste glas, 5G og et batteri til hele dagen. Galaxy S21 Ultra er Samsungs vision om en overdådig smartphone med fem kameraer, en 108MP-sensor, to telefotokameraer, 100x zoom, 5G, op til 16 GB RAM og S Pen-understøttelse - altsammen pakket ind i en enkelt Android-telefon med en 6.9 tommer 120Hz Quad HD-skærm.

Samsung har genudviklet autofokus på sit kamerasystem og finjusteret specifikationerne og funktionerne for en hurtigere hastighed og kommer til en betydeligt billigere lanceringspris. S21 Ultra fås også i forskellige farver, inklusive den unikke Phantom Black.

Andre nye produkter

Samsung Galaxy Buds Pro

The Galaxy Buds Pro are true wireless earbuds, with pro-grade technology for immersive sound. It has ANC which lets you seamlessly switch between noise canceling and fully adjustable ambient sound. Compare to the previous model there is improved sound and an added tiny woofer for better bass. They have motion tracking sensors and Dolby audio for 360 surround and they look very different quite different from the previous model.

Andet afslører

Samsung Galaxy Buds Pro

Galaxy Buds Pro er ægte trådløse høretelefoner med pro-grade teknologi til en dybere lyd. Den har ANC, som enkelt lader dig skifte mellem støjreduktion og fuldt justerbar rumlyd. Sammenlignet med den forrige model er lyden forbedret og der er tilføjet en ekstra lille bashøjttaler. De kommer med bevægelsessensorer og Dolby-lyd til 360 surround, og de ser meget forskellige ud i forhold til den tidligere model.

Galaxy Smart Tag & Smart Tag Plus

Dette er en Bluetooth-drevet Smart Tag, som du kan vedhæfte dine nøgler, tasker eller endda familiens kæledyr. Hvis du tror, ​​at din forsvundne genstand er i nærheden, men ikke helt kan finde den, trykker du på en knap på din mobil og følger den velkendte lyd af din ringetone, der kalder på dig med den lydstyrke, du indstiller. Batteriet er på størrelse med en mønt og kan holde en måned. Det kan også sende signaler til andre brugere i netværket.

Der findes også den endnu mere sofistikerede Galaxy Smart Tag Plus, som har et mere avanceret system med rumlig nøjagtighed og retningsbestemt kapacitet.

Smart Tags vil være tilgængelige fra den 25. januar, og Pro vil komme på markedet senere på året.

Fortæl os i kommentarerne hvilket produkt du er mest spændt på!

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.