Slip for at slanke tegnebogen: Billigt hjemmegym til under 1000 kr

Profilbillede

Opdateret 10. juni 2020

Synes du også, at et fitnesskort koster mere, end det er værd? Træning behøver faktisk ikke at være dyrt. Man kan komme rigtig langt med et træningsprogram med øvelser, der gør brug af ens egen kropsvægt. Men vil man udvide lidt, kan man sagtens lave sit eget hjemmegym uden at skulle tage et banklån for at få råd til en romaskine eller crosstrainer.

Hjemmegymmets udstyr til under 1000 kr.

 1. Kettlebells

  For kettlebells afhænger prisen til dels af vægen, men selvom man vil have en vægt over 10-12 kg, kan man finde kettlebells til omkring 200 kr.

 2. Træningsmått

  Situps, rygbøjninger og planker er rigtig gode måder at træne kroppen på. Men det er ikke særlig rart at lave den slags øvelser direkte på et hårdt gulv. En træningsmåtte eller yogamåtte fås i de fleste prisklasser og er bestemt værd at spendere en hundredkroneseddel på.

 3. Chinsstang

  Drømmer du også om crossfit? Det er nok at have levet i 2018 for at vide, at chins er en vigtig del af crossfit. For under 200 kr. kan du lave dine derhjemme, helt uden at skulle høre musik, der truer med at sprænge trommehinderne samtidig.

 4. Sjippetov

  Hvis det var godt nok til Rocky, så er det godt nok til dig. Et sjippetov fås til under hundrede kroner, og derefter er det bare at gå i gang. Lad os håbe, at underboen ikke bliver sur!

 5. Modstandsbånd

  Mange træningsøvelser kan som nævnt udføres helt uden redskaber eller værktøj. Men man kan give sig selv og sin styrketræning et lille skub i den rigtige retning ved at bruge modstandsbånd. På den måde får du endnu mere ud af hver bevægelse. Træningsbånd fås i alle prisklasser, fra under hundrede kroner og opefter.

 6. Pilatesbold

  Pilatesbolden kan anvendes til både styrke- og balanceøvelser. Den kan også være god at have, når man vil strække ud før eller efter træningen. Det er nok med et budget på 2-300 kr. for at kunne købe en robust pilatesbold.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.