Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

En skabers drøm

AfPriceRunnerOpdateret 27. juli 2018

Vi ved det godt, kunsten ”storytelling” bliver vigtigere og vigtigere i denne tid. Billeder og videoer er nogle fantastiske værktøjer til at udtrykke sig med. Når man først går i gang, bliver man hurtig afhængig. En af de bedste man kan have.

Jeg brugte et år med et Samsung NX300 M og en iPhone 6s (16GB). Det var okay at starte med, men fotografi og videografi viste sig hurtigt at være mere end en hobby. Det er min passion.

For at realisere mine drømme, lavede jeg en stor investering der skulle løfte mit arbejde til et højere niveau. Siden Sony kom med deres Alpha 7R III model med store forbedringer i autofokus sammenlignet med tidligere versioner, var der ingen vej udenom dette kamera. Til at begynde med brugte jeg en standard (28-70 mm) linse for ikke at springe mit studiebudget fuldstændigt. Som du sikkert ved er lyd lige så vigtigt som billede materiale, så jeg købte en passende mikrofon (meget nyttig til voice-overs) og en Dead Cat (ja, det blæser i Danmark).

For at lave en rigtig god vlog, har du også brug for en rigtig tripod, og ingen er så alsidig som gorilla pod. Den lille version til daglig brug og den større model til vigtigere projekter!

For at producere vlogs, er det vigtigt altid at have et kamera på sig. Nogle gange kan det være lidt af en udfordring. Det er her Iphonen kommer i spil. Med optagelse i 60 fps og 4K sammen med en 256GB harddisk er den faktisk ret potent (da jeg kender mig selv vidste jeg, at jeg havde brug for en skærmbeskyttelse fra dag et..)

For at opsummere det, så er hukommelse ikke videre interessant, men vi har alle brug for det…

Med denne pakke har kreativiteten ingen grænser! Det er tid til at skabe!

/ Till Daling

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem