Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Sponsoreret indhold

Find det mest solgte indbygningsspot til Philips Hue i 2019 - og et stort udvalg af lys- og lampe design hos LEDpaerer.dk

Opdateret 28. oktober 2019

Find markedets bedste farvegengivelse, nørderi i smart home belysning og en passion for alle former og typer af LED pærer, LED bånd og lamper hos LEDpaerer.dk.

Hos LEDpaerer.dk ved vi hvor vigtig god belysning er, hvilket også er grunden til at vi har taget os tiden til at blive nørdede omkring vores produkter! For når vores kunder handler på LEDpaerer.dk vil vi være sikre på at vi giver dem branchens bedste service og rådgivning. Så hvis du er på udkig efter Danmarks bedste indbygningsspot, LED pærer med markedets højeste Ra-værdi, LED bånd i top kvalitet og 360° vejledning og rådgivning så er det hos os.

I vores store udvalg har vi uden tvivl lyskilden der kan give dig præcis den belysning du har brug for. Blandt vores mest populære produkter er Philips Hue, et af verdens førende og innovative brands indenfor smart belysningssystemer. Med Philips Hue kan du justere lysstyrken, ændre de lysets hvide nuancer eller benytte de mere end 16 millioner farve kombinationer - alt sammen ved hjælp af din smartphone.

Vil du hellere nørde i Cri/ra-værdier? Så er danske HiluX et brand du bør kende til. HiluX producerer bl.a. GU10 spots, G9 og G4 stifter, LED bånd og indbygningsspots der kan monteres direkte i isoleringen. HiluX er kendt for aldrig at gå på kompromis med kvaliteten på deres produkter og vi er sikre på at det er dét der gør deres produkter til favoritterne blandt danskerne.

Lamper? Lamper er for mange en personlig ting og en smagssag - men med et udvalg på mere end 400 forskellige lamper har LEDpaerer.dk noget for enhver smag. Den Skandinavisk inspirerede lampeproducent, UMAGE, er med et enkelt og nordisk design blandt favoritterne når danskerne skal vælge lampe. På LEDpaerer.dk er de helt store vindere deres klassiske Silvia, den genkendelige Conia og den unikke Asteria pendel.

Vi har udvalgt en håndfuld af vores mest populære produkter og vil meget gerne introducere jer for dem. Har du spørgsmål til produkterne? Kontakt os på vores live chat eller giv os et kald og så vil vi guide og rådgive dig så du får produktet der passer til dig og dine behov.

Kommenter

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere!