Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Hvorfor elsker alle Foreo?

AfPriceRunner Opdateret 1. november 2019

Du har sikkert set billeder af dem – runde, flade rensebørster i alle regnbuens farver. Men hvad skal man egentlig bruge dem til? Og hvad er det, som har gjort denne svenske ansigtsbørste så populær, at der sælges en hvert 7. sekund verden over? Her er tre grunde til at alle elsker Foreo.

Sådan vil Foreo vinde dit hjerte

1. Renser skånsomt, men effektivt

Ved hjælp af en pulserende T-Sonicteknologi løsner Foreo effektivt urenheder og tilstoppede porer. Vibrationerne fjerner hurtigt makeuprester, samtidig med at de giver ansigtet en let massage. Denne kombination giver huden glans og en jævnere tone. Du får simpelthen en hud, som ser kvik og frisk ud på et øjeblik.

2. Flot og hygiejnisk

Foreo er lavet af medicinsk silikone. Fordi bakterier ikke kan sætte sig fast på samme måde i silikone som andre materialer, er din Foreo meget lettere at holde ren end mange andre rensebørster. Silikonen er desuden skånsom mod huden, hypoallergen og naturligvis fri for både ftalater og BPA. Som prikken over i\'et fås Foreo i alle tænkelige farver, så man nemt kan finde en, der passer på netop din badeværelseshylde. Desuden fås Foreo i forskellige modeller og prisklasser, så den passer til en hvilken som helst tegnebog.

3. Løfter din ansigtsmaske til nye højder

Synes du, at det tager for lang tid at lægge en ansigtsmaske? Så er Foreo UFO løsningen til dig. Denne gyldne gadget kan kobles til din mobil og arbejder derefter med varme, kulde og lysterapi for at give dig en effektiv ansigtsbehandling på blot 90 sekunder. Når behandlingen er forbi, dupper du hurtigt resterne af serummet ind og kan derefter bruge den sparede tid til at udbedre neglelakken eller smutte i seng 18 minutter før normalt.

Kommenter artiklen

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette kommentarer, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere!

Log ind

Bliv gratis medlem