Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Gaveideer til studenten – smarte ting til at fejre huen!

AfPriceRunnerOpdateret 17. maj 2019

Skal du fejre en nyudsprunget student og har svært ved at finde på en gave? Mange klassiske studentergaver, såsom smykker eller glasfigurer er flotte at give og sjove at få -- men derefter står de ofte bare og samler støv. Du kan i stedet give noget, som dels er en fin gave, men samtidig anvendeligt!

Som med alle slags gaver er det et god råd at tage udgangspunkt i personlige interesser. Men der er også en del passende studentergaver, der måske ikke skiller sig ud som sjovest til studenterfesten, men som længere ude i fremtiden kan blive en højt skattet ejendel. At blive student kan medføre store forandringer i livet. Især hvis man i samme omgang flytter hjemmefra, måske for at læse videre i en anden del af landet. Så kan det være smart at give en studentergave, som kan være nyttig i fremtiden. Den slags ting, som man glemmer, at man har, men når de først er nødvendige, er guld værd at have i skabet.

Bløde pakker med hyggefaktor

Uanset om det er til en kollegiebolig eller sit eget værelse i barndomshjemmet, så er nye tekstilvarer aldrig af vejen. En god studentergave kan være sengetøj, der føles lidt mere lækkert end Pokémon-sættet fra folkeskolen. Nye håndklæder, pyntepuder eller en lækker plaid er også bløde pakker, der passer perfekt til en kommende student, der skal samle sit eget lager af boligtilbehør.

Hårde pakker til husholdningen

Tid til at flytte hjemmefra, for at læse videre i en anden by, eller måske bare for at frigøre sig fra mor og far? Det er ofte først, når man sidder der med sin første morgenmad og et nyåbnet stykke os, at man opdager, at der mangler en osteskærer. Hjælp studenten med at undgå disse fælder og giv en hård pakke med noget funktionelt. Et ordentligt skærebræt, et knivsæt, et komplet sæt porcelæn, eller hvorfor ikke slå sig sammen og give en køkkenmaskine?

Gaver til globetrotteren

For studenter med planer om at holde fri fra studier og arbejde, er det ofte rejser, der lokker. Uanset om det er nogle ugers evig fest på Ibiza eller backpacking i Sydøstasien, så er rejseplaner et perfekt grundlag for gaveideer. En flot tegnebog, smart kuffert eller måske en vandrerygsæk? Eller hvis rejseplanerne i stedet er interrail, så kan en bærbar højttaler være en populær gave.

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem