Tips til populære studentergaver

Katarina Stenskytt

Opdateret 20. januar 2020

Det er sommer, og der er glade studenter i gader og stræder. Skal du fejre en nybagt student, men har svært ved at finde på en god gave? Giv noget, der ikke bare står og samler støv – gå efter en fin og brugbar gave!

Som med alle slags gaver er det et godt råd at tage udgangspunkt i personlige interesser. Men der er også en del passende studentergaver, der måske ikke skiller sig ud som sjovest til studenterfesten, men som længere ude i fremtiden kan blive en højt skattet ejendel. At blive student medfører ofte store forandringer i livet. Især hvis man i samme omgang flytter hjemmefra, måske for at læse videre i en anden del af landet. Så kan det være smart at give en studentergave, som kan være nyttig i fremtiden. Den slags ting, som man glemmer, at man har, men som er guld værd at have i skabet, når man først får brug for dem.

Bløde pakker med hyggefaktor

Uanset om det er til en kollegiebolig eller sit eget værelse i barndomshjemmet, så er nye tekstilvarer aldrig af vejen. En god studentergave kan være sengetøj i et lækkert materiale. Nye håndklæder, pyntepuder eller en lækker plaid er også bløde pakker, der passer perfekt til en kommende student, der skal samle sit eget lager af boligtilbehør.

Hårde pakker til husholdningen

Tid til at flytte hjemmefra for at læse videre i en anden by, eller måske bare for at frigøre sig fra mor og far? Det er ofte først, når man sidder der med sin første morgenmad og et nyåbnet stykke ost, at man opdager, at der mangler en osteskærer. Hjælp studenten med at undgå disse fælder og giv en hård pakke med noget funktionelt. Et ordentligt skærebræt, et knivsæt, et komplet sæt porcelæn, eller hvorfor ikke slå sig sammen og give en køkkenmaskine eller en rigtig god kaffemaskine? Skal du bare give en lille gave? Et termokrus er perfekt til et kommende universitetsstudie eller fuldtidsarbejde!

Gaver til globetrotteren

For studenter med planer om at holde fri fra studier og arbejde, er det ofte rejser, der lokker. Lige nu har mange lande lukkede grænser på grund af Coronapandemien, men når restriktionerne letter, vil mange studenter skue mod fremmede lande. Uanset om det er nogle ugers fest på Ibiza eller backpacking i Sydøstasien, så er rejseplaner et perfekt grundlag for gaveideer. En flot tegnebog, en smart kuffert eller måske en vandrerygsæk?

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.