Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Sådan gør du et kup på elektronik under Black Friday

AfPriceRunner Opdateret 21. november 2019

Elektronik er en af de mest populære kategorier til Black Friday med en hel del gode tilbud. Men hvad skal du mere konkret holde øje med? Bare rolig, vi skal nok hjælpe dig.

Det plejer at være muligt at finde en hel del gode tilbud i Black Week og på Black Friday inden for teknik. Samtidig er det langt fra alt, der kommer på udsalg i perioden. Du skal for eksempel ikke regne med større prisnedsættelser på de seneste mobiltelefoner, som Apples nyeste iPhone eller lignende.

Nyere produkter plejer ganske vist at blive sat ned, men så er det ofte mindre beløb og mest for at de kan komme i tilbudsavisen. De store nedsættelser finder du i stedet, hvis du er klar over, hvor du skal lede.

Høretelefoner

Det spiller ingen rolle, om du vil have trådløse høretelefoner eller et par med ledning, kraftige bøjlemodeller eller bittesmå in-ear-høretelefoner. Her plejer der at være masser af tilbud at kigge på. Såvel store og kendte mærker som lidt mindre aktører plejer at dukke op, og hvis du har styr på førpriserne, kan du virkelig gøre et kup.

Høretelefoner vi håber kommer på udsalg: Apple AirPodsBose QuietComfortSony WF-1000XM3

Aktivitetsmålere

Vil du gerne vide, hvor meget du bevæger dig i løbet af din dag og på den måde registrere mere om din træning og sundhed? Så kan en aktivitetsmåler være lige det, du søger. Sidste år faldt prisen i gennemsnit med 21 % til Black Friday, så dét skulle gerne give dig nogle muligheder for at finde super tilbud på aktivitetsmålere i år.

Konsolspil

Er computerspil teknik? Har du en interesse for spille på en computer, Playstation eller hvad det skal være, skal du holde øjnene åbne. Der er nemlig mange tilbud på spil i denne periode, og ofte sat godt ned i forhold til normalprisen. Kig også i de digitale butikker, som også gerne har rigtig gode tilbud.

I 2018 kunne du i snit spare 15% i forhold til normalprisen på PC-spil, PS4-spil og Xbox-spil. Chancen for at finde gode tilbud på konsolspil på Black Friday 2019 virker altså stor.

Storsællerter du skal holde øje med under udsalget: The Witcher 3The Legend of Zelda: Breath of the WildThe Outer Worlds

Mobiltelefoner

Du finder måske ikke verdens bedste tilbud på iPhone 11 eller Samsung Galaxy Note 10, men er du ikke ude efter det allernyeste og dyreste, plejer der at være en del mobiltilbud at finde. Topmodellerne der blev lanceret i foråret, eller i endnu højere grad dem, der kom sidste år, plejer at være sat ret pænt ned. Også mellem- og lavprisklassen med en hel del interessante modeller plejer at blive sat kraftigt ned.

Med iPhones er der f.eks. et tydeligt mønster i priserne – de første prisfald plejer at komme omkring Black Friday. Store forhandlere bruger den nye iPhone som et eksklusivt tilbud for at lokke kunder til – gerne med 15-20 % rabat på Black Friday.

Hold udkig med noget i stil med dette: Samsung Galaxy S10 (samt S10e og S10+), Huawei P20 Pro

Bærbare computere

Her gælder det om at holde tungen lige i munden. Du finder måske ikke Microsofts nyeste Surface-computer eller en Macbook til en vild udsalgspris, men hold øje med de mere diskrete modeller. Mange computere bliver sat ned, og i mange tilfælde også ret kraftigt. Har du nogenlunde styr på, hvilken ydeevne du er ude efter, kan du gøre en rigtig god handel. Men tjek også prishistorikken på for eksempel PriceRunner for den pågældende computer for at se om det er en reel nedsættelse.

Routere

Savner du noget mere stabilt WiFi i hjemmet? Med en god router eller et mesh-netværk kan du sikre optimalt netværk i hele hytten. Og under Black Friday plejer man at kunne finde tilbud på mange slags routere. Sidste år lød den gennemsnitlige besparelse på 11 %, så lad os krydse fingre for, at du kan finde en god model i år.

Højttalere

Skal du bruge en trådløs højttaler til sommerhuset eller noget nyt til stereoanlægget, er det gerne en god idé at have øjnene åbne Black Friday. Rabatterne rammer ret bredt over de fleste slags højttalere på denne tid, selvom det er Bluetooth-højttalere, der plejer at være mest synlige.

Chancen for at finde højttalere på tilbud Black Friday er god. Sidste år kunne man i gennemsnit spare 12 % på højttalere.

Nogle små højttalere at holde øje med: JBL Charge 3Bose Soundlink RevolveGoogle Home Mini

Kommenter artiklen

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette kommentarer, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere!

Log ind

Bliv gratis medlem