Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Haveredskaber og legetøj i børnehøjde

AfPriceRunnerOpdateret 15. marts 2019

Giv ungerne deres egne haveredskaber og tag dem med i haven. Det lærer dem om havens liv og er basis for mange timers hyggeligt samvær med mor og far.

Børn er fornøjelige på så ufatteligt mange måder. En af dem er deres higen efter at være med og gøre nytte. Til hvad som helst som mor eller far er i gang med. Her er haven det perfekte sted at inddrage dem, for her kan de være med til det meste.

Nu kan det jo være svært for de små poder at håndtere en tung græsslåmaskine eller et langskaftet hakkejern – og dét er heller ikke vældig sikkert. Derfor kan det være en god idé at anskaffe sig nogle haveredskaber i børnestørrelse. Og det er noget af det havelegetøj, vi giver et overblik over her på siden. For så kan de små pus spankulere af sted med deres egen legetøjsgræsslåmaskine ved siden af mor eller far, når græsset trænger til en overhaling.

Når du tager ungerne med i haven, er det ikke kun leg. Det er også værdifuld læring. Og så er der selvfølgelig bare masser af hyggeligt samvær i at tage ungerne med i haven. Her kan man vende hverdagen med dem, mens man fejer blade sammen og læsser det i hver sin trillebør. Eller mens man vender pølser på grillen.

Log ind

Bliv gratis medlem