Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Her er de mest populære produkter til Black Friday

AfPriceRunnerOpdateret 13. marts 2019

Der er ikke længe til Black Friday. Ved midnat natten til 23. november 2018 går startskuddet til årets største udsalgsdag: Black Friday.

PriceRunner forventer, at danske forbrugere i løbet af dagen vil handle for 20% mere i forhold til sidste år, hvilket altså vil give en ny omsætningsrekord for en enkeltstående dag i Danmark.

Hurtig opdatering af Black Friday-priser

PriceRunner har udarbejdet en særlig Black Friday-side, hvor op imod 600 butikkers tilbud kan findes, så snart de bliver lagt online.

De største butikkers Black Friday-priser skubbes live cirka 30 minutter efter, at Black Friday-udsalget er startet. Alle priser opdateres på PriceRunner.dk, så snart butikkerne ændrer dem, og du har derfor meget hurtigt mulighed for at sammenligne dem.

Der er også produkter, som sælges i en begrænset tidsperiode til en meget lav pris. Her skal du være opmærksom på, at varen derfor hurtigt kan blive udsolgt.

Og ikke mindst: Er tilbuddet i virkeligheden et godt tilbud?

Det er vigtigt at huske sin sunde fornuft og tjekke prisen, før man slår til og køber varen. Det kan du hurtigt gøre fra mobilen på PriceRunner.dk - også selvom du står i den fysiske butik.

Her er de hotteste produkter i Danmark lige nu.

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem