Opdateret  

Dette kommer ikke på tilbud på Black Friday

Matilda Hansson

Black Friday nærmer sig, og selvom vi håber at se alle vores favoritter på tilbud, så er der desværre visse produkter, der aldrig dukker op til tilbudsoverfladen. Her får du derfor en oversigt over det, du godt kan fjerne fra din Black Friday ønskeliste.

Black Friday tilbud vi nok ikke får at se

Til Black Week og på Black Friday vil der være utallige tilbud og rabatter på produkter i alle kategorier, og derfor er det svært at forestille sig det modsatte; at visse produkter og kategorier ikke har nogle tilbud. Dog er det tilfældet, og selvom vi ville elske at se nogle gode rabatter på spillekonsoller, nye telefoner og designermærker, så er chancerne små. Det kan selvfølgelig godt lade sig gøre at se nogle gode Black Friday tilbud, men lad være med at sætte dine forhåbninger for højt op om de følgende produkter.

Black Friday 2023

Spillekonsoller

Selvom vi ville elske at se et stort prisfald på dette års mest populære produkter, så er det usandsynligt, at vi får det at se på de populære spillekonsoller. Heriblandt fordi Xbox Series X og PlayStation 5 knap nok kan forblive på butikshylderne. Der kan muligvis være rabatter på de ældre modeller, men forvent ikke noget ekstraordinært. Tag et kig på konsolspil, hvis du er på udkig efter nogle gode deals.

Sony PlayStation 5 (PS5)

1. Sony PlayStation 5 (PS5)

God pris hos Komplett.dk

4.359 kr.
Microsoft Xbox Series X - Black Edition

2. Microsoft Xbox Series X - Black Edition

God pris hos NordicElectronics

3.680 kr.
Microsoft Xbox Series S 512GB - White Edition

3. Microsoft Xbox Series S 512GB - White Edition

God pris hos CompuMail

2.138 kr.
Nintendo Switch - Red/Blue - 2019

4. Nintendo Switch - Red/Blue - 2019

God pris hos Bilka.dk

2.199 kr.
Nintendo Switch OLED Model - White

5. Nintendo Switch OLED Model - White

God pris hos MaxGaming

2.699 kr.

Nye elektronikprodukter

Det virker måske åbenlyst, men mange forventer at se nye produkter og udgivelser dukke op til Black Friday. Selvom det er flere måneder siden, så skal vi ikke regne med at se store prisfald på nye produkter som iPhone 15 eller Samsung Galaxy S23, ligesom de nye AirPods sandsynligvis heller ikke falder i pris.

Apple

Der er nok mange der tænker Apple, når det handler om nye produkter. Derfor er det heller ikke overraskende, at de mange nyheder som den nye iPhone 15, AirPods Pro, Apple Watch Ultra, samt mange andre, er med til at højne folks forhåbninger om gode tilbud på Apple produkter til Black Friday. Apple er dog berygtede for ikke at have nogle Black Friday tilbud. Det betyder dog ikke, at ældre produkter ikke kommer på udsalg; du skal blot ikke forvente, at de nye udgivelser kommer på tilbud til Black Friday. En undtagelse er dog AirPods, som sandsynligvis slet ikke kommer på tilbud.

Luksus parfumer

Luksusparfumer som Tom Ford, Chanel og Baccarat Rouge er utrolig populære. Netop derfor kan de oftest heller ikke findes til Black Friday udsalget. Du må altså stå skuffet tilbage, hvis du håber på et prisfald på en Chanel parfume og de andre mærker. Du behøver dog ikke gå forgæves, da du finder mange andre gode tilbud i samme kategori - faktisk var det en kategori med mange gode tilbud til Black Friday 2022. Gå i stedet efter parfumerne i mellemklassen for at finde de gode rabatter.

Luksus hudpleje

Luksus hudpleje er noget mange af os drømmer om. Hvem kunne ikke bruge en god bøtte La Mer eller Sensai? Hvis du planlægger at gøre en god handel og finde et luksus hudplejeprodukt til en god pris, så kan du godt blive skuffet, da de sjældent er på tilbud og derfor heller ikke kan findes til årets Black Friday. Igen giver det mere mening at kigge efter produkterne i mellemklassen, da det oftest er muligt at finde en god deal på brands som Clinique eller Dermalogica i hudplejekategorien.

Designmærker

Luksus designermærker kommer sjældent på tilbud. Visse kan findes til sæsonudsalg, mens andre tidligere kollektioner kan findes til outlets, men fælles er det, at mange eksklusive mærker ikke sænker priserne for at opretholde den eksklusive status. Designmærker der aldrig kommer på tilbud inkluderer blandt andet Chanel, Hermes, Louis Vuitton og Canada Goose, blot for at nævne nogle få. Det udelukker dog ikke andre mere "almindelige" mærker, der sagtens kan komme på tilbud. Opret en prisovervågning og få besked, når produktet falder i pris.

På udkig efter flere shoppingtips og de bedste deals?

Black Friday tilbud og tips

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os