Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Låge 3: En duft af jul og skønne parfumer

AfPriceRunner Opdateret 3. december 2019

I dag åbner vi låge 3, der præsenteres af Coolshop!

Dagens låge - 3. december

Skal du til julefest og mangler en god parfume? Eller trænger den lidt vintertrætte hud til et boost? Så skal du glæde dig til at åbne dagens låge fra Coolshop!

Coolshop har nemlig fundet nogle unikke tilbud til dig. Det er herlige priser på velduftende parfumer og skøn hudpleje - en oplagt gave til dig selv eller en du holder af.

Klik her og se dagens tilbud

Tilbuddene gælder kun i dag 3. december.

Om Coolshop

Coolshop er Danmarks største underholdningsbutik. Det startede egentlig med salg af især computerspil tilbage i 2003, og siden er udvalget af produkter bare vokset. Ja, helt overordnet så fokuserer den nordjyske webshop på at levere en god blanding af underholdning, leg, livstil og oplevelser til gode priser.

Som de selv siger på Coolshop-kontoret: "Vi er billige, fordi vi køber stort ind. Vi er venlige, fordi vi lever af vores kunder! Det er i virkeligheden meget enkelt. Det er det, der er så cool."

Julekalenderen på PriceRunner

Hver dag fra 1. december og frem til juleaften kan du nyde glæde af forskellige tilbud fra vores butikker. Du kan nemt følge med via vores nyhedsbrev og sociale medier (Facebook og Instagram), så husk at følge os.

I morgen venter der et nyt tilbud, så husk at tjekke dagens låge! 🎅

Tilbage til julekalenderen

Kommenter artiklen

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette kommentarer, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere!

Log ind

Bliv gratis medlem