Årets e-handler 2021: Det betyder det for dig!

Profilbillede

Opdateret 16. marts 2021

For det attende år i træk er det tid for os i PriceRunner sammen med forbrugerne at vælge, hvem der skal blive Årets e-handler! Lad os fortælle dig, hvad Årets e-handler betyder for dig som forbruger og hvad prisen betyder.

Kort om Årets e-handler 2021

Årets e-handler er en årlig konkurrence, hvor vi i PriceRunner sammen med forbrugerne vælger Danmarks bedste onlinebutikker. Der er 20 kategorier, hvor butikkerne kan konkurrere, og kun en vinder kan tage titlen hjem i hver kategori.

Der er også en pris kaldet E-Champion of the Year. Her er der kun en præmie, som kun en onlinebutik kan vinde. Den butik, der er den bedste af alle konkurrenter, er også den, der tager denne ærefulde titel hjem.

Hvad betyder Årets e-handler for dig som forbruger?

Årets e-handler-pris kan ses som et slags kvalitetsstempel, da vi nøje har undersøgt, hvordan onlinebutikker driver deres e-handel ved blandt andet at se på miljøtænkning, levering og kundeservice.

Når du ser emblemet for Årets e-handler, kan du derfor føle dig sikker på at shoppe i butikken. Så meget som prisen er at belønne det hårde arbejde i onlinebutikker, er det meningen at hjælpe og guide dig i din online shopping.

Hvorfor hedder dette Årets e-handler?

Alle butikker hos PriceRunner har mulighed for at deltage, men hver kategori får i sidste ende tre finalister. Disse vil være baseret på stemmer og anmeldelser fra forbrugere. Når finalisterne er valgt, går de videre til næste trin i konkurrencen - Mystery shopping.

Deltag og stem - konkurrer om AirPods Pro!

Du som forbruger har mulighed for at hjælpe din yndlingsbutik med at blive Årets e-handler. Har du en butik, som du synes fortjener at vinde prisen -kan du hjælpe dem ved at give dem din stemme!

Når du deltager og stemmer på Årets e-handler, deltager du og konkurrerer om et par AirPods Pro. En lille tak for at hjælpe med at udnævne dette års finalister.

Stem på din favoritbutik

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.