Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Sponsoreret indhold

Opgrader dit gamerudstyr

Sponsoreret afDon OneOpdateret 16. november 2018

En gamer skal have det rigtige udstyr dvs. grejet som konsoller, grafikkort, mus og keyboards skal være i top. Men vi skal også huske stolen! Der bruges mange timer her og derfor er netop Gamerstolen et vigtigt element.

Er du en selvudråbt, halvprofessionel gamer? Så skal du være god til at sidde ned. DON ONE er gamingstole, der er gode at sidde på. DON ONE er noget af det ypperste på markedet, og det understreger de ved at opkalde deres stole efter berygtede mafiosoer og frygtløse tyrefægtere.

Det gør ingen forskel, om du skal bruge din DON ONE gamingstol til et 24 timers lan-sit-down eller blot vil slå et par timer ihjel med din Nintendo Switch. Du vil sidde blødt og komfortabelt med god støtte i ryggen. Dine baller vil takke dig i dag, og din ryg vil takke dig om 30 år.

YouTube-stjerner, Twitch-streamers og eSport-atleter rocker i stor grad racinginspirerede gamingstole, og mens der er et kæmpe udvalg af denne version på markedet, er der få, der vinder over DON ONE. Du får her den ultimative gamingstol i et lækkert, strømlinet og skarpt design med ekstrem komfort.

Nedenfor har vi samlet en række af DON ONE’s gaming produkter. Husk ikke at gå ned på udstyr!

Log ind

Bliv gratis medlem

Ikke medlem? Bliv medlem