Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Påskeæg uden slik - 12 smarte gaver du kan lægge i børnenes påskeæg

AfPriceRunnerOpdateret 12. april 2019

Vi alle elsker slik, men nogle gange kan det være lidt for meget af det gode. Måske har børnene allerede fået så meget slik fra bedsteforældrene, at det står ud af ørerne på dem? Det kan også være, at der er små børn i familien, som endnu ikke er blevet introduceret for chokoladens skønne verden? I så fald får du her nogle tips til smarte produkter og gaver til forskellige aldre - alt sammen ting, der er småt nok til at komme i et påskeæg.

Udover en klassiker som en æske rosiner eller et stykke frugt, kan det være svært at finde på en god overraskelse at lægge i børnenes påskeæg. Men vælger du at gå nye veje og i en anden retning end noget spiseligt, har du mange gode muligheder for at fylde ægget med en lille ting eller to.

Små gaver til små børn

En god læsestund på sofaen er altid hyggeligt, og bøger i miniformat er som skabt til, at påskeharen kan levere dem i et påskeæg! Pixi-bøger fås i et uendeligt antal forskellige udgaver, så det er muligt at finde en passende fortælling til de små. En anden populær aktivitet kan også være at have lidt at tumle med i badekarret. Så er det jo perfekt med et påskeæg fyldt med lidt badelegetøj og en god skummende badesæbe.

Små ting til de større børn

For de lidt større børn, der måske sætter pris på en egentlig gave som en kontrast til påskens godter, kan vi fortælle, at både Pokémon-kort og minifigurer fra Lego har den helt rigtige størrelse til påskeægget. Hatchimals har allerede den rette form til ægget. Og det seneste hit inden for legetøj er Beanie Boos, som også er et sikkert valg til påskeægget. Har dit barn en forkærlighed for videospil, kan en ny Amiibo til Nintendo Switch eller en ny figur til Skylanders-spillet også være oplagt til påskeægget - både hvad angår pris og størrelse.

Husk også babyen

For de helt nye og mindste familiemedlemmer hævder vi, at man - uanset alder - selvfølgelig har ret til at få et påskeæg. Velegnede påskegaver til babyer kan være en rangle eller måske en underholdende uro til barnevognen eller autostolen.

God påske!

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem