Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Sponsoreret indhold

Philips Hue også til haven!

Sponsoreret afPhilipsOpdateret 25. marts 2019

Skab den helt rette stemning med lys til hvilken som helst lejlighed i baghaven, ved hoveddøren, på terrassen eller hvor som helst uden for hjemmet. Mulighederne for intelligent udendørsbelysning udvides endnu engang, når den førende udbyder af smart lighting til hjemmet.

Sådan kommer du godt i gang med Hue Outdoor

Byg op i etaper: Start med at gøre dig nogle tanker om, hvor du vil lægge din første indsats. Leg lidt med opstillingen for at se, om det virker, og om det ser ud, som du havde tænkt. Selv er jeg meget begejstret for at kunne lave de lækreste lysscenarier ved min hoveddør, hvor krukker med vinterskønne planter kommer til sin fulde ret hele døgnet rundt.

Husk at ret lyskilden i den rigtige retning: Hue Outdoor skulle gerne understrege eller løse en funktion. Derfor er det vigtigt, at du får placeret dine spots, strips og piedestaler rigtigt, så de hverken blænder dig eller dine naboer. Din havebelysning skulle gerne gøre dem misundelige fremfor at være til gene. Husk også at udnytte Hue app’ens dagslyssensor, så lyset tænder på det rette tidspunkt. Dagslys er vort naturlige lys, og det skal vi værne om. Til gengæld er Hue Outdoor genialt til de mørke, grå dage, hvor man godt kunne bruge lidt mere stemning og hygge.

Giv plads til leg og tænk ud af boksen: Med over 16 millioner forskellige farver er der rig mulighed for at lege med farvesammensætninger. Du kan også inddele dine udendørsarealer i fx hoveddør, terrasse og beplantninger og give dem hver deres farve, så hver belysning bliver unik og passer til stedets funktion. Havebelysning har for mig altid været en svær størrelse, men i app’en er det nemt at ændre indstillingerne og prøve en masse forskellige ting af og skabe liv i haven – selv i de mørkeste vintermåneder.

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem