Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Sponsoreret indhold

ROCKit - Mærk friheden

Sponsoreret afSackitOpdateret 3. september 2019

Oplev friheden ved lækker ledningsfri lyd og ledningsfri opladning. Du får op til 28 timers spilletid på en enkelt opladning af æske og høretelefoner!

Intuitivt touch-interface

Æsken holder imponerende 20 timer batteritid og høretelefonerne spiller i op til 8 timer på en enkelt opladning. Slut med bekymringer om at løbe tør for strøm.

Med et intuitivt touch-interface styres musik og opkald, uden at telefonen skal op af lommen.

Du får en høretelefon i et lækkert og cool dansk design og med en komfortabel og sikker pasform, så du slipper for bekymringer om, at de pludselig falder ud. Og med IPX5 skal du heller ikke bekymre dig om regn eller sved – ROCKit er både vand- og svedafvisende.

Der medfølger 3 sæt in-ear tips; small, medium og large.

True Wireless Earbuds med Bluetooth 5.0

Vil du gerne være fri for ledninger, som vikler sig sammen og slår knuder? Ledninger, som sætter sig fast i lynlåsen på jakken, så musikken falder ud af ørene?

Med ROCKit in-ear høretelefoner får du fuld bevægelsesfrihed i din hverdag. Og det hele er selvfølgelig forbundet trådløst via Bluetooth 5.0. Forbind ROCKit første gang med din enhed, og ROCKit vil efterfølgende tilsluttes automatisk, når de tages ud af æsken.

Dansk Design

Med ROCKit får du gennemarbejdet og lækkert dansk design, som både stilmæssigt og funktionelt holder i årevis. Med ønsket om at skabe de flotteste og mest komfortable in-ear høretelefoner på markedet, har vi lagt stort fokus på detaljen i designet og nøje udvalgt materialer for at sikre både komfort og holdbarhed.

Trådløs lyd i op til 28 timer

Nyd den trådløse lyd overalt. ROCKit oplades nemt i æsken, som har 20 timers batteritid på en enkelt opladning. In-ear høretelefonerne spiller op til 8 timer på én opladning, og med æskens yderligere 20 timers batteritid får du hele 28 timers fantastisk lyd på blot en enkelt opladning.

Trådløst opladeetui

Ingen ledninger – ingen besvær! Så enkelt er det. Bare placer din ROCKit æske på en trådløs oplader, som eksempelvis vores CHARGEit, og få strøm til dine høretelefoner. ROCKit æsken holder hele 20 timers spilletid på en enkelt opladning, hvilket samlet set giver dig op til 28 timers spilletid på farten.

Passive Noice Cancellation

Nyd din yndlingsmusik uden forstyrrelser. ROCKit er designet til at reducere hverdagens støj og giver derfor optimal lyd til alle situationer. Passive Noice Cancellation er baseret på selve designet, hvor formen og silikone in-ear tippen blokerer lyden udefra.

Touch-betjening

Skift sang, skru op eller sluk for musikken – alt sammen med et enkelt klik. Så simpelt er det at styre din musik direkte fra dine ROCKit in-ear høretelefoner. Med et intuitivt touch-interface og SIRI®/Google™ aktivering, kan du styre din musik og besvare opkald, så du ikke skal have telefonen op af lommen – smart!

Køb ROCKit - Onyx

Køb ROCKit - Pearl

Køb ROCKit - Ruby

Køb ROCKit - Sapphire

enter image description here

Log ind

Bliv gratis medlem