Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Sådan sparer du tusindvis af kroner på nyt tv

AfsorenknudsenOpdateret 20. marts 2019

PriceRunner har lavet en omfattende gennemgang og analyse af hvad der sker med prisen på et tv fra det kommer på markedet og frem til i dag.

Konklusionen er meget klar - Prisen falder markant relativt kort tid efter de kommer på markedet, så vent med at købe de nyeste modeller. De bliver meget billigere.

”Det er både dyrt og dumt at være den første, der køber årets nye fladskærme. Du betaler al for meget for fladskærmen, og det klogeste du kan gøre, er at vente med at købe,” siger Martin Andersen, der er direktør for PriceRunner.

Råd nummer 1: Vent med at købe hvis tv-modellen lige er kommet på markedet.

Prisanalysen bygger på prisdata fra de 50 mest populære tv-skærme, som danskerne var på udkig efter i løbet af 2018. Analysen afslører et tydeligt mønster.

De 10 mest populære tv er siden de kom på markedet i gennemsnit faldet med 48 procent

Prisfald på tv

PriceRunner anbefaler altid forbrugerne at sammenligne priser inden de handler. Det gælder også når vi skal købe et nyt tv. En aktuel prissammenligning af priserne på de 10 mest populære tv i Danmark afslører markant store forskelle i priserne på det samme tv.

Igen kan vi som eksempel tage det mest populære 55-tommers tv fra LG. Det koster 14.999 kroner i den dyreste butik, mens det koster 8.888 kroner i den billigste butik. Det er en prisforskel 69 procent.

Prisforskel på tv

Sæt en prisalarm og få tv til den rette pris

Prissammenligningen af de 10 mest populære tv viser, at der i gennemsnit er 37 procent at spare ved at købe det nye tv i den billigste butik fremfor den dyreste butik.

Spar på tv

Sammenlign priser på tv

Log ind

Bliv gratis medlem

Ikke medlem? Bliv medlem