Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Sponsoreret indhold

Smart og trådløs belysning til dit hjem

Opdateret 15. november 2019

Pust nyt liv i dit hjem med verdens mest intelligente belysning. Vælg mellem alle nuancer af hvidt og 16 millioner farver, og find den nuance, der passer til dit humør. Det er meget nemt at installere Philips Hue. Det tager kun nogle få minutter at opsætte, og du behøver ikke at skifte alle ledninger ud i hjemmet.

Start med Philips Hue på din måde: Bluetooth eller Bridge. Med Bluetooth kompatible lyskilder og Hue Bluetooth appen kan du styre belysningen i ét rum, men du kan til enhver tid tilføje en Bridge og få fuld kontrol i hele hjemmet. Philips Hue fungerer også med Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Home, så du kan styre lyset med stemmen.

Philips Hue forvandler din hverdag. Det kan vække dig blidt om morgenen, give dig energi til dagen, og endda give dig en varm velkomst, når du kommer hjem. Hold uønskede gæster på afstand med belysning, der tænder automatisk og får det til at se ud som om, der er nogen hjemme.

Sæt stemningen i rummet med forskellige typer af lys

White Den perfekte nuance af varmt hvidt lys understøtter enhver indretning og dine daglige gøremål. Intelligent Hue White belysning er dæmpbar og det helt rigtige første skridt til at skabe den rette stemning i hjemmet.

White ambiance Vælg mellem tusindvis af dæmpbare nuancer. Brug varm belysning til at skabe afslappede øjeblikke med gyldne toner – og skift så på et øjeblik til køligt blåt lys for at få et skud energi.

White and color ambiance Indstil belysningen i dine rum til din yndlingsfarve, og skab den helt rigtige atmosfære. Tilføj blot en smule farve til dit lys, eller farvelæg hele huset og bring det til live – alt sammen blot med et tryk på en knap.

enter image description here

enter image description here

Hue White Startsæt Kom godt i gang med intelligent belysning med dette startsæt, som inkluderer tre intelligente pærer med blødt, hvidt lys, en Hue Bridge og en kontakt. Det er et komplet sæt, hvis mange fantastiske funktioner giver tilpasset styring af belysningen i dit hjem.

Hue White ambiance startsæt Nyd de afslappende og energigivende scener eller skab dine egne rutiner direkte fra æsken med Hue White ambiance startsæt. Indeholder en Hue Bridge, tre intelligente pærer, som giver et komplet spektrum af hvidt lyst, og en Dimmer switch.

Hue White and color ambiance startsæt Giv ethvert rum samme farve som omgivelserne med et Philips Hue White and color ambiance startsæt. Sættet indeholder tre intelligente E27 pærer, en Hue Bridge og en Dimmer switch. Tag kontrol over belysningen, og opdag de endeløse intelligente funktioner.

Kommenter

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere.