Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Sponsoreret indhold

Solamagic er bedst i test

Sponsoreret afSolamagicOpdateret 11. april 2019

Siden starten i 2006 har vi hos Solamagic arbejdet benhårdt med at forbedre varmeeffekten på vores varmelamper og samtidig minimere energiforbruget. Derfor luner det altid ekstra, når vores produkter modtager ros fra eksterne eksperter.

Vores Solamagic ECO+PRO-produktserie er blevet kåret som ”bedst i test” af det anerkendte, tyske, tekniske gør det selv-magasin Selber Machen. Solamagic konkurrerede med et kompetent felt af store europæiske kvalitetsproducenter, bl.a. AEG, Burda og Tansun.

Karaktererne var inddelt i 6 niveauer med “excellent” og “very good” som de topscorende kategorier. Solamagic kom – som eneste producent – ud med “excellent” i varmeevne, og ligeledes som den eneste scorede vi den samlede bedømmelse “very good”.

Kvalitetsgodkendt af TüV

Vores populære varmelampe Solamagic ECO+PRO 1400 er også blevet testet hos tyske TüV – Technischer Überwachungsverein – hvor den var oppe mod produkter fra 9 andre europæiske fabrikater.

Resultatet af TüVs omfattende test taler for sig selv. Vores ECO+PRO-produkter er ganske enkelt ”excellent in heating performance”.

Solamagic er desuden den eneste producent af varmelamper, som er kvalitetsgodkendt af TüV. Dette er vi blevet, takket være strenge, interne kvalitetskontroller på vores fabrik i Tyskland.

Innovation og kvalitet har altid været grundpillerne hos Solamagic. Alle vores produkter udvikles, designes og produceres således på vores egen fabrik i Tyskland, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem