Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Sponsoreret indhold

Spar energi og penge med Netatmos smarte radiatortermostater

Opdateret 20. december 2019

Med Netatmos smarte termostarter kan du styre dit varmeforbrug på den bedste måde. Juster varmen gennem din telefon og juster temperaturen efter dit behov i alle rum i dit hjem.

Lige nu: Køb Netatmo radiatortermostater 5-pak til kampagnepris (den 5. termostat gives med gratis i købet) | Kampagnen gælder indtil 29.02.2020

Komfort i det enkelte rum

Finjuster din ideelle temperatur for hvert enkelt rum. Smart indstilling: De smarte radiatortermostater analyserer rummets miljø i realtid og justerer varmen i forhold til solskin og anvendelse af rummet. Ekstra manuel varme: Det er muligt at hæve temperaturen midlertidigt i et specifikt rum, når det er nødvendigt.

Spar af dit energiforbrug

De smarte radiatortermostater sætter en planlægning baseret på dine daglige vaner for at varme op, når du har brug for det. Brug grafikken i App’en til at holde øje med dit forbrug og planlæg din opvarmning på en mere effektiv måde. Detektion af Åbent Vindue: undgå spild af energi på en effektiv måde.

Fjernstyr din varme uanset hvor du befinder dig

Du kan styre alle dine radiatorer med bare en smartphone app. Du kan ændre temperaturen for hvert enkelt rum fra din seng eller et hvilket som helst andet sted i verden.

Nem installation

Udskift din aktuelle radiatortermostat på under 10 minutter, selv når varmen er slået til. Det er ikke nødvendigt at have et særligt kendskab.

Bred kompatibilitet

Fungerer med Apple Homekit, Google Assistant og Alexa. Termostaterne er kompatible med 90 % af varmtvandsradiatorer. Tjek din aktuelle radiators kompatibilitet på https://check.netatmo.com

Kommenter

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere.