Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

May the 4th be with you -Star Wars dag 4. maj

AfPriceRunnerOpdateret 1. maj 2019

”May the force be with you” er det ikoniske Star Wars udtryk, som med tiden og gennem en leg med ordene er blevet til at 4. maj (may the 4th) er blevet til den internationale Star Wars dag. Hvordan markerer man så Star Wars dagen?

Den bedste måde er selvfølgelig med en filmmaraton, hvor alle de fede film ses i den rigtige rækkefølge. Det kan også bruges som opvarmning til den næste film i serien Star Wars: The Rise of Skywalker – der er den sidste film i serien. Filmen har premiere til jul i år.

Du kan også gå all in og brænde hele lønnen af på Star Wars Lego. Du kan udfordre dig selv og bygge din egen Dødsstjerne. Eller du kan købe det dyre Lego sæt og gemme det af vejen uden at åbne æsken og bruge det som en del af din pensionsopsparing. En række af Lego Star Wars sættene er sjældne og med tiden bliver de mange penge værd, hvis de stadig er i originalæsken.

Der findes masser af Star Wars produkter at muntre sig med. Spil et Star Wars spil, læg et puslespil, tag en Star Wars drik, lav popcorn osv – fra morgen til aften kan 4. maj fyldes med Star Wars.

May the force be with you

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem