Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Store prisfald på fladskærme

AfPriceRunner Opdateret 6. maj 2019

Efteråret er det perfekte tidspunkt til at købe ny fladskærm til stuen eller køkkenet. Det er nu og i de kommende efterårs måneder, at det for alvor kan betale sig at købe en ny fladskærm. Priserne dykker voldsomt og der er mange tusind kroner at spare.

Priserne på de nyeste fladskærmsmodeller falder voldsomt og frem til Black Friday udsalget vil priserne være faldet med op til 50 procent, siden fladskærmene kom på markedet i foråret.

Priserne på de nyeste fladskærmsmodeller falder hurtigt, og vores analyse af prisudviklingen viser samtidigt, at flere af de meget populære skærme ikke kun falder hurtigt men også markant i pris.

Oktober og november med lave priser

PriceRunner har gennemført en analyse af udviklingen på fladskærmspriserne, og analysen dokumenter med stor tydelighed, at det er her i oktober og november det virkelig kan betale sit at købe et nyt tv.

Det er både LED og OLED skærme, der med stor prisfordel kan købes her i efteråret seks måneder efter de kom på markedet.

Sidste års model er også faldet meget i pris - og i sær på de dyre OLED skærme kan der være meget at spare ved at købe sidste års model. Her er det vigtigt at tjekke skærmens specifikationer inden man foretager det endelige køb. Et tjek vil afsløre, at der faktisk ikke er så stor forskel på dette års model og sidste års model. JA - lige bortset fra en klar prisforskel.

Det er i løbet af foråret, at producenterne sender nye modeller af fladskærme på markedet. Traditionelt er det sådan, at de nye modeller starter med en høj pris, for så at falde i løbet af året hen imod Black Friday, hvor prisen nemt kan være halveret.

Prisanalysen viser at i gennemsnit falder prisen på de nyeste fladskærme med 40 procent i løbet af de første seks måneder.

Vi har samlet de ti mest populære skærme med store prisfald i denne oversigt.

Kommenter artiklen

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette kommentarer, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere!

Log ind

Bliv gratis medlem