Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Produkter der IKKE kommer på udsalg i Black Week (2019)

AfPriceRunner Opdateret 14. november 2019

Black Friday er lige om hjørnet, og mange satser benhårdt på at købe årets julegaver til udsalgspris. Der kommer mange produkter på udsalg i løbet af november og december, men der er også en række produkter, der er meget svære at finde på udsalg. Vi afslører her hvilke.

Produkter, der sjældent falder i pris

I løbet af Black Week drysser butikkerne med løs hånd det ene udsalgstilbud efter det andet ud over forbrugerne. Det er let at blive forledt til at tro, at alle varer i den periode, kan købes til lavere pris. Men der findes faktisk produkter, der ikke kommer på udsalg.

Hvis du går rundt og håber på at den nyeste model af dine favoritløbesko får dumpet prisen lige inden Black Friday? Ja, så skal du være ualmindelig heldig, for det sker stort set ikke. Nye produkter kommer sjældent på udsalg i løbet af Black Week og på Black Friday. Du kan derimod godt forvente – og det er også værd at gå efter – at forrige års modeller kommer på Black Friday tilbud.

Der er mange forbrugere, der satser på at gøre gode udsalgskup på elektronik produkter i løbet af Black Friday. Også på de nyeste modeller. De fleste nye modeller kommer ikke på udsalg, men du kan være heldig at en af de nye mobiltelefoner eller tv for den sags skyld kommer på tilbud. Mange af store elektronik butikker bruger det som de såkaldte køtilbud.

Hvis du vil sikre dig at du ikke går glip af disse Black Friday udsalgstilbud på de nye produkter, er det en god ide at sætte en prisalarm på PriceRunner.

Mærkevarer er svære at finde på udsalg i løbet af Black Week. Vi ser sjældent lange udsalgskøer udenfor butikkerne hos Gucci, Mulberry og Prada.

Prisstigninger inden Black Friday

Det er ikke ualmindeligt, at priserne stiger før Black Friday. Sidste år foretog PriceRunner en gennemgang af udsalgspriserne omkring Black Friday. Analysen viste at mange priser sættes op i ugerne før, og derefter sænkes de igen til Black Week.

Disse produkter er svære at finde på Black Friday udsalg

Kommenter artiklen

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette kommentarer, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere!

Log ind

Bliv gratis medlem