Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Valentinsdag-gaver – det håber vi at få i kærlighedsgave 14. februar

AfPriceRunnerOpdateret 05.03.2019

Har du brug for ideer til en god gave til Valentinsdag? Al respekt for røde roser, men af og til er det rart med noget lidt mere personligt. Vi har samlet tips til, hvad andre ønsker sig, så du kan få inspiration til en gave, der virkelig bliver sat pris på!

Valentinsdag er en dag, der skal dreje sig om kærlighed, men det er uden for enhver tvivl, at der også har sneget sig et vist kommercielt tilsnit ind. Hvis man vil markere dagen, er der mange måder, man kan gøre det på, uden at skulle åbne tegnebogen.

Da vi spurgte, var nogle af de almindeligste ønsker at sove længe, morgenmad på sengen, eller at blive budt på hjemmelavet middag. Eller hvorfor ikke bare et kram og få at vide, hvor elsket man er?

Men af og til må man også godt føle sig lidt materialistisk. Og så kan en fin, lille indpakket gave være et perfekt symbol på kærligheden. Hvis man ikke er noget større talent med gavepapir, så er der desuden et stort udvalg af flotte gaveposer, der gør indpakningen let som en leg.

###De bedste gavetips til Valentinsdag Det sværeste ved at give en gave på Valentinsdag er ofte at finde på noget godt at give. Sikre kort som en buket roser, en pakke fyldte chokolader eller en æske geléhjerter kommer man langt med. Men hvis man vil give noget mere personligt, kan det være en god idé at tænke sig om en ekstra gang. Her får du en liste med tips om, hvad andre ønsker sig. Måske er der en gaveidé imellem, som ville gøre din kæreste glad?

Linda, Odense

  • Til Valentinsdag håber jeg at få et smykke. Gerne et navnehalsbånd med mine børns navn eller et vedhæng til mit Thomas Sabo-armbånd. Og ellers ville jeg ønske mig noget så klassisk som en ny parfume. Men den skal dufte godt.

Sarah, Middelfart

  • Egentlig kunne jeg godt tænke mig et spa-ophold med massage, behandling og det hele. Men det er nok lidt over budgettet. Så måske noget til et hjemmespa? En lækker ansigtscreme, en ansigtsmaske eller et andet dyrt skønhedsprodukt, som jeg selv er for nærig til at købe, ha ha.

Louise, København

  • I år til Valentinsdag er jeg højgravid. Så jeg kunne godt tænke mig en bola, der kan hænge og klinge på maven de sidste uger. Og så ønsker jeg mig en bekvem amme-BH og et lækkert hyggesæt, jeg kan bruge på barselshotellet, efter babyen er kommet. Og hvis jeg ikke allerede havde haft en graviditetspude, så havde jeg ønsket mig en.

Mickael, København

  • Måske lidt kedeligt, men hvis jeg fik en gave på Valentinsdag, så ville jeg gerne have en pæn skjorte, nye underbukser eller en klassisk duft. Måske den nye Dior-parfume.

Annette, Kolding

  • Lidt nyt til hjemmet ville ikke være af vejen. For det meste plejer jeg selv at købe, hvad jeg har brug for, men hvis jeg fik en Valentinsgave med nye potter til mine pengeplanter eller en lysestage til køkkenbordet, så ville jeg blive rigtig glad.

Aksel, Ringsted

  • Jeg er ikke så meget for slips og den slags. Men et nyt brætspil er altid sjovt. Og så ville det ikke være tosset med noget praktisk. Måske en støbejernspande. Det har jeg længe overvejet at købe.
Edblad Thassos Stainless Steel Gold Plated Necklace w. Transparent Cubic Zirconia - 42cm (EDB11730149)

Smykker

Edblad Thassos Stainless Steel Gold Plated Necklace w. Transparent Cubic Zirconia - 42cm (EDB11730149)

Produktet er udgået
?
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem