Vind det bedste TV til at se sport på

Benjamin E. Timmermann

Opdateret 9. juni 2021

EM i fodbold er lige om hjørnet og er en af de mange sportsbegivenheder, der skal følges hjemme i stuen. Vi har fundet de bedste TV at se sport på, så du er sikker på optimal sportsunderholdning derhjemme - og nu får du chancen for at vinde et af dem!

De 3 bedste valg af TV, når du skal se sport

Efter sidste års udsættelse af EM i fodbold er vi mere end klar til årets turnering! Hvis du skal se det på TV og generelt elsker at se sport derhjemme, så skal du have nogle specifikke ting med i dine overvejelser, når du skal du skal vælge det rette TV - så får du også den bedst mulige oplevelse. Selv om du skal se Danmark kæmpe for EM-guldet på stadion, så tør vi godt sige, at du har mange timer til gode derhjemme med vennerne og familien.

Fokus på billedkvaliteten

Helt generelt er billedkvalitet, lydkvalitet, brugervenlighed og funktionalitet vigtige egenskaber, når man skal vælge et TV. Hertil er det vigtigt for sports-TV, at det kan håndtere hurtige bevægelser og ændringer af billede, da det ofte sker i sport - om det er fodbold, cykling eller racerløb. Derfor er fokus på førstnævnte egenskab i udvælgelsen af det bedste sports-TV.

Du får her tre gode bud på et TV, der giver dig den bedste sportsoplevelse hjemmefra. Du får på samme tid chancen for at vinde et i vores konkurrence nedenfor.

LG CX OLED 4K

Billedkvaliteten er helt i top på dette TV, hvor du samtidig har mulighed for at vælge forskellige billedjusteringer - eksempelvis 'Sport'. TV'et har høje opdateringshastigheder, hvilket vil sige, at det kan håndtere de hurtige bevægelser, der kan forekomme i sportsudsendelser. Du vil altså opleve en glat bevægelse på skærmen, når fodboldkampen er oppe i tempo - uden at misse nogle billeddetaljer.

Philips OLED 865

Dette TV besidder også billedkvalitet, der hører til i toppen. Det besidder alle HDR standarder og har et hav af muligheder for billedjustering, så du kan få det bedste billede til fodboldkampen. Philips gør også brug af deres 'Ambilight'-teknologi, der giver en behagelig baggrundsbelysning og en mere intenst oplevelse af indholdet på skærmen. Samtidig har dette TV en god lyd, hvilket er et plus, når man skal i landskampsstemning.

Samsung Terrace

Et dyrere TV, men et TV du kan bruge udendørs. Holder du grillaften kan dig og vennerne altså blive ude i haven, når kampen er gået igang - uden frygt for, at vejret har en indvirkning. På solrige dage reducerer TV'et solens stråler, men det kan tåle op til 50 graders varme (og helt ned til -31, hvis du tager det med til Antarktis), imens fugt og støv heller ikke har en rolle at spille. Det er altså det perfekte TV til sommerens sportsarrangementer i baghaven, hvor man både kan nyde grillduften, aftensolen og fodboldkampen på samme tid.

Hvis du vil have mere inspiration og flere muligheder, så kan du se vores udvalg af TV i alle prisklasser og størrelser.

Husk lyden

Selv om mange TV er begyndt at levere udemærket lyd, så er det stadig et punkt med plads til forbedring. Ved sportsbegivenheder - og nu hvor tilskuerne er tilbage på stadion - kan en soundbar bringe dig og vennerne tættere på en stadionoplevelse, så I virkelig kan mærke stemningen hjemmefra.

EM Konkurrence

I anledning af fodboldfeberen og et håb om, at Danmark kommer langt til EM, så kan du nu deltage i vores konkurrence om et LG 65" OLEDTV, så du kan opleve de rød-hvide farver til perfektion.

Deltag i konkurrencen - 2 trin

  1. Bliv PriceRunner-medlem (hvis du ikke allerede er det).
  2. Fortæl os under artiklen hvilket landshold du skal følge på dit nye TV under EM turneringen og hvor mange mål de scorer i gruppespillet (de 3 første kampe).

Konkurrencen varer til og med gruppespillets afslutning den 23. juni. Vi trækker en vinder og annoncerer det på denne side den 24. juni.

*Konkurrencen er hverken sponsoreret, organiseret eller administreret af Instagram eller Facebook, men af PriceRunner. Eventuel vinderskat betales af vinderen.

Held og lykke!

LG OLED65CX

LG OLED65CX

4,8
fra9.799 kr.
4.5/5

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.