1. Start
  2. Black Friday 2024

ÅRETS STØRSTE UDSALGSDAG

Black Friday 2024

Black Friday skydes i gang ved midnat fredag den 29. november 2024 og kører over 24 timer. Som altid finder du butikkernes udsalg hos os – nye tilbud hver time. Opret dine overvågninger i dag og få de bedste tilbud først - læs hvordan længere nede på siden.

Butikker med Black Friday-tilbud

Hundredvis af danske butikker (og også producenter) ser frem til at fejre dagen sammen med dig. Det gør vi selvfølgelig også her på PriceRunner gennem hele Black Week. Følg oversigten her, som er din genvej til butikkernes udsalg og tilbud så du kan spare penge.

Er du butik? Tilmeld dig Black Friday eller se De bedste tilbud lige nu!

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om Black Friday

Black Friday er årets store udsalgsdag i Danmark med et væld af rabatter og tilbud. Dagen er oprindeligt et amerikansk koncept med rødder tilbage til 1960’erne. De senere år har shoppingdagen spredt sig til det meste af verden. Black Friday skyder samtidig julehandlen i gang, mange bruger nemlig lejligheden til at sætte flueben ved alle julegaveønskerne.

Black Friday i 2024 er den 29. november. Det er den fjerde fredag i november, som er den traditionelle dato for Black Friday.

Black Week begynder mandag den 25. november 2024 og slutter mandagen efter ... altså den 2. december 2024 med udsalgsdagen Cyber Monday. Det er en uge med store rabatter og tilbud på produkter og tjenester. Det er en god mulighed for at spare penge på dine indkøb.

De fleste Black Friday tilbud offentliggøres normalt den sidste fredag i november – selvom dagen nu har bredt sig ud til hele ugen ... og faktisk er Black Month (hele november) også blevet en ting. Så det er en god idé at planlægge dine køb i forvejen, så du kan få mest muligt ud af de gode tilbud, før de bliver klikket hjem af din nabo.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os