Sådan får du styr på budgettet

Vores bedste budget & sparetips

At erstatte, opgradere og vælge de rette produkter til hjemmet kan gøre en stor forskel for økonomien. Tag del i vores bedste sparetips, smarte produkter og andre budgetidéer - alt på samme sted.

4 simple tips: Sådan sparer du flere penge

Når priserne stiger er det vigtigt at tænke sig om når man handler. Her er 4 tips der hjælper dig med at spare mere:

 1. Sammenlign inden du køber

  Sammenlign og find den bedste pris inden du handler, så du ikke bruger mere end nødvendigt. Gør brug af prishistorikken for at time dit indkøb perfekt og finde det bedste tidspunkt at købe produktet på.

 2. Køb udenfor sæsonen

  Har du brug for en ny grill eller et par vinterstøvler til børnene? Gå efter dem udenfor sæsonen, da du ofte kan spare en masse penge og stadig få et produkt af høj kvalitet.

 3. Pas på dine ting

  Forlæng holdbarheden på dine ting med lidt ekstra kærlighed samt den rette pleje og vedligeholdelse.

 4. Køb second-hand

  At købe second-hand er ikke kun godt for din pengepung; det er også godt for miljøet.

Hvad er på tilbud netop nu?

Du finder gode deals på alt fra elektronik og legetøj til tøj og skønhed. Søger du noget specifikt? Opret en prisovervågning og få en notifikation, når prisen falder!

Produkter på tilbud

Sådan mindsker du dit elforbrug

At holde elforbruget nede til et minimum er vigtigere end nogensinde med de stigende priser, men har du styr på hvilke apparater i hjemmet der sluger mest energi? Ovne, tørretumblere og vaskemaskiner er blot nogle af de ting med et højt energiforbrug. Med timere og elmålere kan du tilmed effektivisere og mindske dit forbrug ydeligere.

Energiomkostninger: Hot at sammenligne

I øjeblikket er efterspørgslen på produkter som træpiller, træbriketter, generatorer, brændeovne og varmepumper høj, da mange forsøger at finde smarte løsninger for at kunne holde prisen på elregningen nede.

Tips & guides

Produkter med største prisstigninger

Det er ikke noget nyt, at priserne er steget i mange kategorier, men det er en god idé at tage et kig på dem der er steget mest. Skal du eksempelvis bruge brænde eller anlægge nye fliser i haven, så må du sandsynligvis forvente meget dyrere priser end for et år siden.

5 kategorier med de højeste prisstigninger

 1. Træ +396%
 2. Festartikler +124%
 3. Trådløs lyd- og billedoverførsel +120%
 4. Belægningssten +115%
 5. Nintendo Wii spil +105%

Læs hele toplisten over de kategorier, der er er steget mest i pris.

Testede og anbefalede produkter

At smide et par ekstra slanter for et produkt af høj kvalitet der holder længe er ofte en god investering i det lange løb. Som hjælp, når du skal købe nyt, så findes vores eksperttips, hvor du også finder det bedste budgetvalg på alt fra høretelefoner og mobiltelefoner til hårtørrere og autostole.

Populære tests

Sådan mindsker du dine madomkostninger

Mange madvarer er blevet væsentlig dyrere, hvor blandt andet smør, pasta, mælk og kaffe er steget med op til 31%. Vi har samlet nogle smarte tips og produkter, der hjælper med at minimere dine madomkostninger på trods af prissstigningerne.

Madvarer, der er steget mest i pris >

4 anvendelige produkter

 1. Slow Cookere
 2. Vakuumbeholdere
 3. Genanvendelige produkter
 4. Madkasser

Se alle sparetips

Bæredygtige besparelser - et grønnere og billigere valg

Det er en udbredt myte, at bæredygtige produkter er dyre. Faktum er faktisk det modsatte; bæredygtig shopping kan nemlig gøres billigere! Der findes en masse måder hvorpå du kan leve grønnere og mere bæredygtigt der er godt for både budget og planet.

3 bæredygtige tips

 1. Dyrk selv

  Du behøver faktisk ikke så meget plads for at gro din egne frugter og grøntsager. Der findes en hel del nye produkter der lader dig gro på selv begrænset plads. At gro dit eget hjælper ikke kun på dit madbudget - at gro i egen have er miljøvenligt og sundere (hvis du skipper kemikalierne). Gro grøntsager passende til sæsonen og læs op på fødevarekonservering, så du får mest ud af det. Faktisk kan du lave dit helt eget minidrivhus og blive din helt egen grøntsagsproducent.

 2. Lav dine egne rengøringsmidler

  De fleste rengøringsmidler indeholder forskellige kemikalier, der ikke kun er dårlige for miljøet, men også for børn og husdyr. Et godt alternativ er derfor at lave sine egne hjemmelavede rengøringsmidler, der er ligeså effektive, prisvenlige og gode for samvittigheden. Det er faktisk supernemt at lave sit egent miljøvenlige rengøringsmiddel

 3. Smart energibesparelse

  En investering i smarte og energieffektive produkter er med til at reducere dit energiforbrug, sænke elregningen og mindske din miljøpåvirkning. Alt fra timere og LED-pærer til energisparende brusehoveder, der sparer på vandet, er produkter, der kan hjælpe dig på sigt. Hold desuden øje med hvilke ting i dit hjem, der bruger mest energi! Vidste du eksempelvis, at du kan bruge en lang række bæredygtighedsfiltre for at finde de bedste produkter, når det er tid til at købe nyt?

Tips og populære produkter at sammenligne netop nu:

Flere smarte tips

FAQ - Klassiske spørgsmål omkring budget og besparelser

Det er oftest billigst at shoppe produkter udenfor sæsonen. Det vil altså sige, at eksempelvis vinterjakker er billigere at købe, når det ikke er vinter. Desuden kan du gøre brug af vores prishistorik for at se prisens udvikling i løbet af året, og dermed hvornår og hvis produktet kommer på tilbud.

Ved at bruge smarte elmålere kan du holde overblik over dit elforbrug og de apparater, der bruger mest. At købe energismarte produkter vil belønne sig i det lange løb.

Lav et budget inden du shopper, så du ikke bruger mere end du har. Koster et produkt mere end du har råd til, så opret en prisovervågning på produktet og få besked, når det er faldet i pris. Hold desuden øje med prishistorikken for at se, om og hvornår et produkt ofte falder i pris.