Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Apple iOS Mobiltelefoner

(41)

iPhone

”Verdens mest avancerede mobile operativsystem” er sloganet på Apples hjemmeside. Der er her tale om iPhones mobile operativsystem kaldet iOS, som er grundlaget for den brugervenlige grænseoverflade, funktionerne og den stabilitet, som man finder hos iPhone.

Det siges at alle kan bruge en iPhone. Men hvorfor? Det er muligvis, fordi Apple har udviklet en Multi-Touch-grænseoverflade i deres mobile operativsystem, så en iPhone ejer kan styre det hele ved at trække, trykke, skubbe, knibe, svirpe eller rotere med fingrene, hvilket har gjort iPhone til en af de mest brugervenlige mobiltelefoner nogensinde.

iOS tilbyder også en multitasking-brugergrænseflade, som har den effekt at man kan skifte mellem de programmer, som man sidst har brugt. Dette sparer tid, da man ikke skal vente på, at det sidst brugte program ikke skal indlæses igen. Så man kan gå direkte i gang med det program man sidst bruge.

På App Store er der omkring 425.000 programmer og spil til rådighed, hvilket gør den nye mappefunktion til en enorm hjælp til at holde styr på alle de programmer og spil, som man har på sin iPhone. Mappefunktionen kan hjælpe med at sine programmer organiseret, hvor man dermed undgår unødvendigt rod. Man kan have 180 mapper på sin iPhone, hvor der kan være op til 12 programmer i hver mappe, som har det resultat, at du kan have op til 2.160 programmer på din iPhone.

Alt dette er en række af de funktioner, som er til rådighed på iPhones mobile operativsystem (iOS), som gør at iOS muligvis er: ”verdens mest avancerede mobile operativsystem”.

Filter1

Vis