MP3-afspillere

Filtrer
Produktegenskaber
Lydegenskaber
Egenskaber
Tilslutninger
Display
Watt
Hukommelse
Filformat
Trådløst
Strømkilde
Mål

47 produkter

MP3-afspillere Sony NW-E394 8GB
Populær

Sony NW-E394 8GB

8 GB MP3-afspiller

654 kr.

3,9

MP3-AFSPILLER

Almindelige spørgsmål

En MP3-afspiller er faktisk en medieafspiller og ikke specifikt en enhed, der afspiller MP3-filer. Det er MP3-formatets tidligere popularitet, der har ført til, at man stadig bruger udtrykket, når det kommer til medieafspillere. I dag anvendes mange forskellige lydformater, og moderne MP3-afspillere kan ofte afspille en lang række forskellige formater. Nogle gange har de også en videoafspilningsfunktion.

En smartphone er en telefon. En MP3-afspiller bruges kun til at lagre og afspille mediefiler af forskellig art. Nogle MP3-afspillere understøtter dog mobile datanetværk og kan bruges med streamingtjenester og forskellige andre apps. Men en smartphone har normalt mindst lige så gode specifikationer med hensyn til filunderstøttelse og lagerplads som den gennemsnitlige MP3-afspiller, og hvis du har en smartphone, er det næppe nødvendigt at købe en MP3-afspiller.

Det er forskelligt fra afspiller til afspiller. Mange MP3-afspillere tilsluttes via USB til en computer. Derefter overføres musikken enten ved hjælp af specifik software, der installeres på computeren eller ved blot at trække og slippe filer, på samme måde som man normalt administrerer mapper. Nogle MP3-afspillere gør det også muligt at overføre filer via trådløse protokoller som Wi-Fi eller Bluetooth.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os