Gamingmus

Logitech
Logitech
Filtrer
Produktegenskaber
Information om bæredygtighed
Mål

500+ produkter

Gamingmus Logitech G502 Hero
100+ overvåger

Logitech G502 Hero

Optisk

333 kr.

4,7

GAMING-MUS

Almindelige spørgsmål

I modsætning til en almindelig computermus er gaming-mus designede til spil. For eksempel betyder en højere DPI (dots per inch), at gaming-musen kan læse bevægelser hurtigere end en standardmus. Gaming-mus er også designede til at give din hånd et bedre greb, så du kan få den bedst mulige præcision i spillet.

  1. Trådløs vs. kablet. Fordelen ved en trådløs mus er, at du får stor frihed og slipper for at have en ledning, der er i vejen. Fordelen ved en kablet mus er, at du ikke behøver at bekymre dig om, at batteriet løber tør for strøm.
  2. Klogreb vs. håndfladegreb. Forskellige mus passer til forskellige greb. Klogreb betyder, at du holder musen med en klohånd, dvs. at din håndflade ikke rører musen. Håndfladegreb betyder, at du holder hele din hånd mod musen. Det plejer at fremgå af specifikationerne, hvilken mus der er bedst egnet til hvert greb.
  3. WoW vs. CoD. Forskellige mus egner sig bedst til forskellige spil. I et FPS-spil som Call of Duty kan du bruge en mus med færre knapper, mens du i spil som World of Warcraft kan have gavn af en mus med flere programmerbare knapper.

Det afhænger af, hvad du leder efter, det vil sige, om du vil have en trådløs eller kablet mus, hvilket greb du vil have på musen, og hvilken type spil du vil spille. Dit budget spiller naturligvis også ind. Læs gerne vores guide om, hvad du skal overveje, når du vælger en gaming-mus.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os