1. Start
  2. Computer & Software
  3. Computerudstyr
  4. Tastaturer

Tastaturer

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Alt efter hvad du skal bruge computeren til, findes der forskellige tastaturer. Hvad skal du primært bruge computeren til?
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

1000+ produkter

Tastaturer SteelSeries Apex Pro TKL (Nordic)
200+ overvåger

SteelSeries Apex Pro TKL (Nordic)

Mekanisk

1.599 kr.

4,8

Tre tips, når du skal købe tastatur

Udover standardtastaturer findes der en lang række forskellige keyboards (som de også kaldes), der er tilpasset forskellige formål. Her er to eksempler.

  • Gaming. Et af de efterhånden mest almindelige tilpassede tastaturer er et gamingtastatur. De er skræddersyede til netop at spille computerspil.

  • Hjemmekontoret. Hvis du først og fremmest skal bruge tastaturet til dit arbejde, kan det være værd at investere i et ergonomisk tastatur med håndledsstøtte. De kan se lidt forskellige ud, så det er op til dig at overveje, hvad der passer til din arbejdssituation. Arbejder du med tal, så er tastatur med indbygget numerisk tastatur helt uvurderligt.

  • Der findes specielt udformede ergonomiske tastaturer. Deres ofte lidt aparte buede eller hvælvede former er beregnet til lang tids brug, uden at du får smerter eller slidskader.

En sikker måde at finde ud af, om du vil trives med dit tastatur, er at teste nogle forskellige i fysiske butikker. Måske skal du bruge et tastatur til din iPad, eller også leder du efter et nærmest lydløst tastatur til hjemmekontoret. Tastaturets knapper kan også føles forskelligt.

Et nyt tastatur føles altid uvant i begyndelsen. Du kan forvente, at det kan tage lidt tid, før dine fingre flytter helt ind på tasterne. Det gælder især, hvis man har købt et nyt, ergonomisk tastatur, hvor du til en vis grad skal lære en ny hånd og fingerstilling.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os