Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Dame Tasker

1000+ produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

The North Face Woman Borealis rygsæk med computerlomme

The North Face Woman Borealis rygsæk med computerlomme

The North Face Woman Borealis rygsæk med computerlomme. Denne perfekte Woman Borealis fra The North Face er det oplagte valg til kvinden, som sætter pris på god kvalitet og en praktisk taske der har den perfekte størrelse, som du kan bruge til studie eller arbejde. Tasken består af tre store rum hvor det forreste rum er en organizer med tre stiklommer, to kuglepensholder samt en stor lynlåslomme. I det midterste rum kan du opbevare dine skolebøger og en lille trøje og det bagerste rum kan du gemme sig en computerlomme der måler 45x30x3cm. Ude i siderne har denne rygsæk to stiklommer, plads til snaks eller en drikkedunk og på forsiden er elastikstropper til en ekstra trøje eller et par sko, mens der er indspændingsstropper i begge sider, for at holde på tingene. En hank eller de justerbare skulderremme hjælper dig med at bære tasken når du er på farten.

799 kr.

Fri fragt

Helm
JJDK Anna Marie Toilettaske Dame Sort

JJDK Anna Marie Toilettaske Dame Sort

Anna Marie Toilettaske Dame Sort fra JJDK er en funktionel dame-toilettaske i et moderne og unikt design. Toilettasken er praktisk med plads og rum til skønhedsprodukter og toiletsager, der gør det let at medbringe dine favoritter på rejsen. Anna Marie Toilettaske kommer i sort skind-look og med bærevenlig hank, der gør den let at medbringe. Toilettasken har logoet ”JJDK” på forsiden af toilettasken, der er garant for dansk design i høj kvalitet. JJDKs Anna Marie Toilettaske har et klassisk og elegant udtryk med et slidstærkt materiale af 100% polyurethan (PU), der er let at rengøre. Den funktionelle og tidløse toilettaske er udstyret med krog og tre store, indvendige lynlås-lommer, hvoraf to af dem er af et gennemsigtigt materiale, der gør det muligt hurtigt at overskue toilet- og skønhedsartikler igennem. Målene på toilettasken er 29cm. x 20cm. x 10cm. Funktionel med hank og krog . Tre store lommer . Dansk design og kvalitet. 29cm. x 20cm. x 10cm.. 100% PU.

339 kr.
369 kr.inkl. fragt
Billigvoks.dk
Pakke med 5 stk. Usynlige Tåstrømper / Fingerstrømper Dame - Hvid

Pakke med 5 stk. Usynlige Tåstrømper / Fingerstrømper Dame - Hvid

Pakke med 5 stk. tåstrømper i en praktisk lav model. Utroligt behagelige tåsokker der sidder tæt og godt om foden.Usynlige strømper / ankelstrømper som sidder lavt på foden så de ikke ses når du har sko på.Tåstrømper er strømper med tæer. Omtrent som fingervanter der er beregnet til dine fødder og tæer.For at forebygge fodsvamp bør du sørge for at fødderne holdes tørre og kølige, især mellem tæerne. Mange fodterapeuter anbefaler tåstrømper til deres patienter/kunder.Tåstrømperne er fremstillet af bomuld og polyester.Tåstrømper kan ligeledes forhindre andre fodproblemer som f.eks. vabler og gnavesår mellem tæerne, ligesom de kan bidrage til at øge blodcirkulationen. Pakke med 5 stk.

99 kr.
148 kr.inkl. fragt
24hshop.dk
Elin Nilsson·Kategoriansvarlig for Tasker

Populære søgninger i Tasker

Log ind

Bliv gratis medlem