Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Skulderrem - Computertaske

100+ produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Adax Catania Axel computertaske med to lynlås

Adax Catania Axel computertaske med to lynlås

Adax Catania Axel computertaske med to lynlås. Denne smarte og rummelig Catania Axel computertaske fra det danske designerbrand Adax, er det oplagte valg til den stilfulde mand, som mangler en taske til studie, forretningsrejser eller fornøjelser. Tasken er indrettet med to store rum, som åbnes med en lynlås. Det ene rum indeholder en polstret stilklomme til din computer, der måler 24x37x3 cm. Og det andet rum har du mulighed for at gemme dine vigtigste genstande. Desuden har rummet også to stiklommer, en lynlåslomme samt to kuglepensholder. På fronten har skuldertasken en dyb lynlåslomme, hvor du kan opbevare en bog eller rejsedokumenter. Computertasken kan bæres i de to solide hanke eller i den aftagelige skulderrem, som kan justeres efter ønske og behov.

1.799 kr.

Fri fragt

Helm Logo
Harbour 2nd Winterhude computertaske i skind

Harbour 2nd Winterhude computertaske i skind

Harbour 2nd Winterhude computertaske i skind. Denne super lækre Winterhude computertaske fra Harbour 2nd er det oplagte valg til herren, der vægter kvalitet og funktionalitet højt. Denne flotte taske vil være din følgesvend enten på arbejde elle studie i mange år frem. Skindtasken har to store hovedrum, hvor i det ene rum kan du gemme dine studie bøger, penalhus og hvad der ellers er behov for, derudover har rummet også to små stiklommer samt en lynlåslomme. Det andet hovedrum består af en polstret computerlomme, der måler 28x39x2,5 cm. Desuden kan du også opbevare en mappe og andre vigtige dokumenter. På fronten af denne skønhed er to lynlåslommer, som gemmes under en klappe, der lukkes med en spænde. På bagsiden er der yderligere en stor lynlåslomme. Computertasken kan bæres i de to solide hanke eller i den aftagelige samt justerbar skulderrem, så det nemt for dig at transportere den rundt.

2.099 kr.

Fri fragt

Helm Logo
Samsonite Computertaske ZALIA 2.0 15,6" Sort

Samsonite Computertaske ZALIA 2.0 15,6" Sort

SAMSONITE Computertaske ZALIA 2.0 15,6" Sort • Integreret USB-port • 1 frontlomme og 1 baglomme • Justerbar skulderrem Den nye Zalia 2.0-kollektion bevarer sit karakteristiske look, men med endnu flere detaljer gør den til en splinterny og smart serie! Zalia 2.0 15,6" computerportefølje er en blød taske med 1 frontlomme og 1 baglomme. Hovedrummet rummer en 15,6" bærbar computer og har også et rum til en tablet. Tasken har et tophåndtag og justerbar skulderrem. Farve: Sort Udvendige mål i cm: 31 x 41 x 11 Skærmstørrelse: 15.6" Materiale: Nylon Forpakningsvolume (l): 23.82 Vægt i kg: 1.1 EAN kode: 5400520025029 Vægt (g): 1880 Nettovægt (g): 1692 Højde (emballage): 365 Bredde: 450 Oprindelsesland: CN Leverandør Nr: 129430-1041 Volume (l): 14.5 Forpaknings længde/dybde (mm): 145 Type: 14 - 15,9"

1.165 kr.

Fri fragt

Skiftselv.dk Logo
Pierre Computertaske Original 16"

Pierre Computertaske Original 16"

Praktisk taske, der gør det muligt for dig at arbejde på din bærbare computer uden at tage den ud af tasken.Computertasken har en hård ramme og blød polstring, så den beskytter din computer bedst muligt. En smart lomme på taskens bagside gør det muligt at sætte den på et trolleyhåndtag. Tasken har en smart, privat del med elastisk rem og lynlåsrum, så du på diskret vis kan have dine personlige ting med. Det slidstærke ydermateriale er fremstillet i polyester. Yderhylsteret hjælper med at beskytte dine ting mod både fugt og snavs. Tasken har et rum til dokumenter og plads til penne, mobiltelefon osv. Navneskilt for nem identifikation. Plastdupper i bunden beskytter tasken mod snavs og slitage. Den polstrede skulderrem gør tasken behagelig at bære.Mål (LxBxH): 36 x 42 x 15 cmMateriale: 900 x 600D polyesterComputerrum: 31 x 38 x 6 cmVægt: 1,8 kgComputerstørrelse: Op til 16''Garanti 5 år

656 kr.

Fri fragt

Staples DK Logo
Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker